Tekniker i gang med at montere i skab

Vi søger dygtig tekniker til installationsteamet i København

Nu har du muligheden for at komme med på holdet hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af professionelle AV løsninger.

Til at styrke vores fortsatte vækst, søger vi en dygtig tekniker til vores installationsteam i København. Opgaverne omfatter installation af professionelt AV udstyr.

Du er eksempelvis elektriker eller har anden relevant faglig baggrund. Interesse for og kendskab til professionelt AV udstyr som eksempelvis projektorer, lydanlæg, skærmløsninger og videokonference-udstyr er en fordel. Ligeledes er det en fordel, hvis du har kendskab til netværk og IT.

Vi lægger vægt på gode samarbejdsrelationer, at du er en ansvarsbevidst og struktureret teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt. Vi har et uformelt og rart arbejdsmiljø, og har du lyst til et afvekslende job i et dynamisk team, er du måske den vi søger.

Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Installationschef Allan Bach på telefon 21 42 19 74.

Ansøgning sendes på mail til abr@avcenter.dk senest den 1. april 2019.

Tiltrædelse snarest.

Få mere information

Download stillingsopslaget for tekniker til installationsteamet i København som pdf

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat