Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Digitale skilte i biografen

Med et digitalt skiltnings-system særligt udviklet til biografer, får du let styr på indholdet af skærmene i din biograf. Meget af det endda automatisk.

Afsnit i artiklen

Vi tilbyder et komplet fuldautomatisk system bestående af en LED skærm i valgfri størrelse med beslag, player, software og kabler til visning af plakater, trailere og spilletidspunkter. Systemet opdateres automatisk i takt med billetsystemet og er nemt at vedligeholde via internettet.

Løsningen indeholder 14 skabeloner til brug for visning af plakater, trailere, dagens program eller en kombination af dette indhold. Det er også muligt at vise informationer om lokale arrangementer og specielle tilbud. Systemet kan bruges til de fleste billetsystemer.

Informationerne hentes fra billetsystemet og lagres på en player ved hver skærm, således systemet kan fungere uden konstant at have forbindelse til billetsystemet. Det er også muligt at placere skærme på andre lokaliteter end i biografen, som f.eks. i forretninger eller uddannelsesinstitutioner.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker i forbindelse med både eksisterende såvel som nye biografløsninger, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat