Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Streaming i kirker

Med streaming kan du både nå flere og andre i menigheden, og det er nemmere end de fleste regner med.

Afsnit i artiklen

Når vi etablerer en streaming-løsning i en kirke sørger vi for at løsningen er så enkel og brugervenlig som mulig, men samtidig kan leve op til krav om både kvalitet og funktionalitet.

Enkel men skalerbar

Vi ved at det i mange tilfælde vil være enten præsten selv eller andre kirkeansatte, der samtidig deltager i den kirkelige handling, som vil skulle betjene udstyret. Derfor er nem betjening af udstyret enormt vigtigt, så vi sikrer at betjeningen eller andre dele af løsningen ikke går ind og flytter fokus fra begivenheden.

Løsningen er dog stadig fleksibel og skalerbar, hvilket betyder at det vil være muligt at tilføje eksempelvis flere kameraer på sigt, hvis dette ønskes.

Kamera til streaming i kirke
1 af 6

Kom bredt ud med dit budskab

Når selve udstyret er på plads, vil næste skridt være at se på hvilke streamingplatforme man ønsker at benytte. Eksempler på disse kunne være YouTube, Facebook eller lignende, men kunne også være vores egen platform 'AV CENTER Live'. AV CENTER Live-platformen håndterer data via danske servere, og giver mulighed for at streamingen kan afvikles som en lukket streaming, hvor der kræves adgang før den kan tilgås.

Lokal distribution af videosignal fra kirken
1 af 6

Udover streaming til internettet er det naturligvis også muligt at distribuere streamingsignalet internt, så det kan vises i fx våbenhus, sideskib og konfirmand-/menighedslokaler.

Optagelse til senere brug

Udover at kunne livestreame, giver løsningen også mulighed for, at du optage via streamingudstyret. Optages der et bryllup, kan man efter den kirkelige handling overdrage optagelsen til brudeparret på et USB-stick, og på den måde være med til at forevige denne helt særlige begivenhed.

USB-stick med videooptagelse af bryllup
1 af 6

Prøv inden du køber

For at sikre at du ender med den rigtige løsning, tilbyder vi en eller flere demonstrationer. Vi kan enten tilbyde dig en demonstration i vores egne showrooms. Vi kan tilbyde et besøg i en kirke med en tilsvarende løsning eller vi kan tilbyde en fuld prøveopsætning i jeres egen kirke. På den måde kan du få lov at danne dig et indtryk af løsningen, og sikre dig at den lever op til.

Streaming-kamera placeret ved siden af kirkeorgel
1 af 6

Se også vores casestory fra Viborg Domkirke som netop havde brug for en streamingløsning.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat