Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Videokonferenceløsninger fra Yealink

Yealink står bag masser af innovative videokonferenceprodukter, som er skræddersyet til optimal integration med Microsoft Teams Rooms. Læs mere om Yealink og deres produkter nedenfor.

Afsnit i artiklen

Med 'kommunikation' som omdrejningspunkt er Yealink en af de førende virksomheder indenfor blandt andet videokonference og ikke mindst intelligente Microsoft Teams Rooms-løsninger. Udviklingen af løsninger der gør det nemmere at kommunikere via online møder eller hybridmøder, er et stort fokusområde for Yealink, hvad der let kan blive en fordel i din virksomhed.

Microsoft Teams Rooms

Som førnævnt er et kæmpe fokusområde for Yealink netop Microsoft Teams og ikke mindst den fuldintegrerede Microsoft Teams Rooms (ofte blot forkortet til MTR)-vej, hvor selve lokalet udstyres med betjeningspanel og udstyr, der gør det muligt at deltage i et møde, uden at skulle medbringe en computer til afviklingen af videomødet.

Yealink er specialister i Microsoft Teams Rooms-løsninger.
1 af 6

Produktsammensætningen i disse Microsoft Teams Rooms-løsninger består både af produkter, hvor platformen kan basere sig på enten Android eller Windows. Mens Yealink har produkter i begge lejre, så udmærker de sig ved at være nogle af de allerbedste på markedet i sidstnævnte Windows-platform.

Windows og Android har hver deres fordele og ulemper som platform, men nogle af de fordele, du får med på Windows-platformen, er blandt andet hurtigere implementering af nye features og i nogle tilfælde flere features. Derudover kan nævnes stor fleksibilitet i konfigureringen, og ikke mindst den oplagte fordel, Microsoft naturligvis har, et stort fokus på at sikre, at Microsoft Teams Rooms fungerer bedst muligt på deres egen platform, Windows.

Her et eksempel på nogle af de seneste produkter fra Yealink.

Vi tager naturligvis gerne en helt uforpligtende snak med dig om netop din virksomheds behov, og om den rigtige vej peger mod Android eller Windows som platform.

Sammensæt den bedste løsning

Yealink har en række foreslåede bundles, men disse Windows-baserede systemer kan opbygges og kombineres i et næsten uendeligt antal af muligheder. Det betyder at vi i AV CENTER kan skabe en løsning, der dækker både din og en næsten hvilken som helst anden virksomheds løsning.

Denne fleksibilitet betyder også at eksempelvis langt de fleste kameraer (men også andet tilbehør) vil fungere i samspil med en løsning fra Yealink, hvilket både kan give flere muligheder samt give mulighed for at genbruge eventuelt eksisterende udstyr.

Din Yealink-løsning kan fleksibelt sammensættes af en række forskellige produkter.
1 af 6

Flere spændende produkter

Udover de klassiske videokonferenceprodukter har Yealink også andre spændende produkter, som på den ene eller den anden måde kan bidrage til bedre videomøder. 

Et eksempel kunne være deres lille MVC-BYOD Extender, der via din computer nemt gør dig i stand til at bruge dit Microsoft Teams Rooms-udstyr til andre møder som Google Meet, Zoom, Webex eller lignende.

Et andet eksempel kunne være MeetingBoard, der er en touchskærm som indeholder alt hvad du skal bruge til at afholde videomøder og møder i øvrigt. Skærmen kan købes med en gulvstander på hjul, der gør det nemt at flytte den fra det ene mødelokale til det andet.

Her ses Yealink's MeetingBoard.
1 af 6

Der kunne også nævnes andre produkter som mikrofoner, mødebookingskærme og lignende, men uanset hvilke løsninger og produkter du har brug for fra Yealink, kan AV CENTER hjælpe dig med både rådgivning og ikke mindst salg af disse.

Selvfølgelig certificeret

Som det er tilfældet med størstedelen af de produkter vi sælger, er vi selvfølgelig også certificeret i produkterne fra Yealink. I AV CENTER vægter vi det højt at vi i alle led har et indgående kendskab til produkterne, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Her ses et udvalg af vores certificeringer, som sikrer at du får den bedste rådgivning, når du skal købe Yealink-produkter og løsninger.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat