Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

LED storskærme

En LED skærm er det perfekte valg, når der skal renoveres eller udvides på hotellet, på museet, i auditoriet, i sportshallen, i mødelokalet, i butikken, i konferencecenteret – eller hvor der er behov for digital signage (digital skiltning) eller behov for at koble sig på en ekstern skærm, og præsentere sit indhold.

Fælles for alle vores løsninger er at kvaliteten er i top. Produkterne er gennemtestede og produceret med høje krav til elektrisk støj, lavt energiforbrug og med øje for, at værne om miljøet på bedste vis.

I videoen nedenfor kan du få mere information, samt få et indblik i en konkret løsning:

Produktegenskaber

Når du køber en LED-løsning, følger en række gode produktegenskaber med.

  • Levetid på 100.000 timer på LED modulerne, sikrer at service og forebyggende vedligeholdelse udgør en meget lille post.
  • Høj lysstyrke gør LED skærmen absolut velegnet til installation i lyse og indbydende omgivelser, som hidtil har været en umulig kombination med en konventionel videoprojektor/lærred løsning.
  • Lav pixelpitch (pixelafstand) og høj betragtningsvinkel sikrer et godt billede, som er velegnet til både film, billeder, live streaming, Powerpoint præsentationer, informationsrige Excelark og i integration med eksempelvis videokonference eller en infoskærmsløsning.

Alle produkter leveres i øvrigt med lang fabriksgaranti som sammen med en eventuel leasing- og serviceaftale sikrer din investering, og økonomi, mange år frem.

Se installationsprocessen og det efterfølgende resultat i nedenstående video fra Vestforbrænding i Glostrup, hvor vi har installeret LED storskærmsløsning i deres konferencecenter:

Få en fremvisning

Hvis du er interesseret i at vide mere, så tag fat i os - så planlægger vi en fremvisning i vores showroom, som byder på alt fra udendørs pyloner til Full HD LED skærme i både mobil og fastmonteret version. Ring til dit lokale AV CENTER eller kontakt os på nedenstående kontaktformular.

Afsnit i artiklen
Produktegenskaber
Få en fremvisning
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat