Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Livestreaming

Står du foran et arrangement som du skal streame, uden at du skal tænke på teknikken, så kan AV CENTERs udlejningsafdeling hjælpe dig.

Vi har masser af erfaring med livestreaming og står klar til at sikre at dit arrangement problemfrit bliver streamet ud til dine kunder, medlemmer eller kolleger.

Se eksempelvis hvordan det tog sig ud, da vi hjalp EY med Entrepreneur of the Year:


Planlægningen er essentiel

Først og fremmest afdækker vi dit behov for at finde ud af hvilken type af løsning der passer til dit arrangement. Det gør vi dels ved at lytte til dine specifikke ønsker og dels på baggrund af beskrivelsen af arrangementet.

Som en del af planlægningen afklarer vi hvordan du bedst rammer din målgruppe (til eksempel Facebook), om der er behov for interaktion med deltagerne, hvor mange talere der deltager, hvorfra folk deltager, om streamingen er åben eller lukket og en masse andre relevante detaljer, der skal fastlægges og planlægges forud for livestreamingen som en forudsætning for at det bliver en succes.

Vi sikrer at så lidt som overhovedet muligt er overladt til tilfældighederne, og skaber det bedst mulige fundament for, at der ikke sker noget uventet.

Livestreaming kræver erfaring

Når vi taler om livestreaming ligger det næsten i ordet, at det streames ud direkte til målgruppen. Vores udlejningsteknikere har mange års erfaring med afvikling af live-arrangementer (fysiske som virtuelle). Vores kompetencer kan være afgørende i en situation, hvor der skal træffes hurtige beslutninger.

Streaming-scene/studie

I nogle virksomheder er der et oplagt sted til afholdelse af arrangementet - men hvis det ikke er tilfældet, kan vi tilbyde vores egen streaming-scene, som giver nogle unikke muligheder.

Relevant case-story

Vi løser livestreaming-opgaver af meget forskellige størrelser og kompleksitet. Et eksempel på dette kan du se her i vores case-story fra vores samarbejde med Royal Unibrew der afholdte 'Danmarks største virtuelle ølsmagning', som siden er blevet fulgt op af flere lignende arrangementer.

Kontakt os for et tilbud

Overvejer du at streame et møde eller arrangement, så tøv ikke med at kontakte os for et konkurrence-dygtigt tilbud på en professionel løsning, der lever op til din virksomheds krav. Ring til os eller skriv via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat