Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Gør videomøder og skærmdeling nemt med Barco ClickShare Bar

Du kender garanteret allerede Barco's løsning til skærmdeling, som man støder på i rigtig mange mødelokaler. Nu er denne løsning smeltet sammen med en videobar, som giver dig det bedste fra begge verdener.

Afsnit i artiklen

For rigtig mange rimer Barco ClickShare på sikkerhed, pålidelighed og brugervenlighed. Derfor er det naturligvis altid spændende når Barco kan præsentere et nyt produkt i deres ClickShare-sortiment.

Nyeste skud på stammen er en videobar, men en videobar som er kombineret med det kendte ClickShare-produkt og gør såvel skærmdeling som deltagelse i videomøder så nemt som et tryk på en knap. Navnet kan selvfølgelig ikke være andet end Barco ClickShare Bar, og du kan læse meget mere om den nedenfor.

Barco ClickShare Bar i mødelokale med to skærme
1 af 6

Det er ClickShare men indbygget i en videobar

Hvor det før ville kunne give mening at indrette et mødelokale med en videobar og tilføje Barco ClickShare Conference (Barco ClickShare CX-serien), kan et godt alternativ nu være Barco ClickShare Bar.

For i videobaren er der indbygget en ClickShare-løsning, ligesom der medfølger de klassiske knap-dongle(s) (antallet er afhængigt af hvilken udgave af videobaren du vælger). Det er med andre ord ClickShare som du kender det, men bygget ind i en videobar, så løsningen bliver enklere.

Produktbilleder af Barco ClickShare Bar
1 af 6

To forskellige modeller

Barco ClickShare Bar kommer i to forskellige modeller. Henholdsvis Core og Pro. Hvor vidt du skal vælge den ene eller den anden, afhænger af dine og mødelokalets behov.

Præsentationsvideo af Barco ClickShare Video Bar Pro

Core udgaven

Core-udgaven af Barco ClickShare Bar er designet til dem, der søger en enkel og effektiv løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med sit 4K-kamera sikrer den et skarpt billede, og de 120 graders vidvinkel gør, at det vil dække de fleste behov, i de mødelokaler, hvor en videobar er et oplagt valg. De indbyggede AI-funktioner der intelligent kan indramme og vise mødedeltagerne, vil også medvirke til en god modtagelse i den anden ende. Med Core-udgaven følger der én knap-dongle.

Pro udgaven

For dem, der kræver mere avancerede funktioner er Pro-udgaven det naturlige valg. Foruden alle funktionerne fra Core-udgaven, får du med Pro-udgaven blandt andet to knap-dongles, en række udvidede muligheder for at anvende interaktivitet og collaboration på fx touchskærme, mulighed for et dual-skærm setup samt mulighed for en kablet tilslutning i de tilfælde, hvor man har brug for at afvikle tungere videoindhold (4K/8K) uden nogle former for lag/forsinkelse.

Vi står naturligvis altid klar til en snak med dig om netop din virksomheds behov, og får afklaret hvilken model, der ville være mest hensigtsmæssig.

Teams, Zoom, Webex, Meet? Ligemeget

Uanset om dit møde er booket via Teams, Zoom, Webex, Meet eller noget helt femte er ligemeget. Med Barco ClickShare Baren er du nærmest uafhængig af platform, da det er din computer der driver mødet. Barco garanterer i øvrigt videobaren fungerer fejlfrit med alle de større videomøde-platforme.

Bring Your Own Device (BYOD) er ikke noget nyt, og har både sine fordele og ulemper. Men der er ingen tvivl om, at Barco, med deres ClickShare-løsning, fjerner nogle af ulemperne ved Bring Your Own Device, ved at gøre tilslutningen utrolig nem og intuitiv.

Tilslut og join nemt dine møder på tværs af platform
1 af 6

Kvalitet og sikkerhed

Barco er et belgisk firma, der blev etableret helt tilbage i 1934, som er kendt for både deres høje kvalitet og sikkerhed i deres løsninger. Udover at være kendt for førnævnte ClickShare, er Barco faktisk også kendt som leverandør til sundhedssektoren, biografer og museer. Alle brancher der stiller høje krav til dit produkt. 

Hvis du selv har lyst til at se, afprøve og mærke kvaliteten af Barco's produkter, eller er blevet nysgerrig efter at høre mere, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat