Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Zoom Rooms

Zoom er af mange kendt som en videomødeplatform, hvor brugervenlighed og ikke mindst funktionalitet er i højsædet. I mange tilfælde har Zoom været med til at skubbe udviklingen – eksempelvis indenfor hybridundervisning, og gør det fortsat.

Afsnit i artiklen

Virksomheden Zoom blev grundlagt tilbage i 2011 af Eric Yuan, der tidligere var ansat som ingeniør hos Cisco. Som andre oplevede Zoom en eksplosiv efterspørgsel ifm. COVID-19, som har været med til at udvikle platformen i rekordfart, men også inden havde Zoom stort fokus på funktioner, der skulle gøre det enten smartere eller nemmere at bruge platformen, og har været afgørende for at skubbe grænserne indenfor videomøder og fjern-/hybridundervisning.

Zoom's hovedkvarter i San Jose. Foto: Coolcaesar - Wikipedia.
1 af 6

Hvorfor er AV CENTER din rigtige Zoom-partner?

Som uvildig rådgiver kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Vi kan være behjælpelige i alle faser af beslutningsprocessen, og kan bistå med en afkodning af jeres behov og omsætning af de præferencer til en løsning, der giver størst mulig værdi.

AV CENTER er godkendt Zoom Solution Provider, hvilket betyder at vi har Zoom-certificerede medarbejdere, som har indgående kendskab til platformen, som løbende vedligeholdes med yderligere træning og certificering. Derudover har vi et tæt samarbejde med Zoom, der sørger for at vi løbende er orienteret om udvikling, API’er og giver os adgang til teknisk support.

AV CENTER er Zoom Solution Partner - det er din garanti for at vi kan hjælpe dig med alle facetter af din Zoom-løsning.
1 af 6

Zoom Rooms

Når man taler om Zoom vil snakken også hurtigt falde på Zoom Rooms. Zoom Rooms er en softwareløsning, der er mulig at integrere i forskellige typer af hardwareløsninger. Typisk vil en løsning altså bestå af:

 • Computer som driver selve Zoom Rooms softwaren.
 • Controller hvorfra du som bruger nemt kan betjene og udnytte funktionerne i Zoom Rooms. Det kunne eksempelvis være en touchskærm.
 • Skærm, kamera, højttalere og mikrofon(er), som forudsætning for hele løsningen.

De enkelte elementer kan så skaleres så de passer til den givne situation - fra enkeltbrugeren til de store konferencelokaler.

Formålet med Zoom Rooms-løsningen er at gøre det så nemt og brugervenligt som muligt for brugeren i virksomheder, uddannelsessteder og lignende, når der skal afholdes online videomøder. Det betyder at du nemt kan booke møder, deltage i møder, dele skærm og i det hele taget samarbejde på tværs af fysisk lokaliteter via platformen.

Derudover tilbyder Zoom en lang række af features, som du kan se lidt mere om i videoen nedenfor.

Zoom Rooms features video.

Værd at vide om Zoom

Man kan tage fat i rigtig mange features i forsøget på at afdække mulighederne med Zoom, og til syvende og sidst afhænger det hele af netop jeres behov. Vi har dog alligevel valgt at fremhæve nogle enkelte yderligere features ved Zoom, som måske kan være interessante nedenfor.

 • Antal deltagere
  Med Zoom er det muligt at have helt op til 1000 deltagere i et enkelt møde. Så har du behov for møder med rigtig mange mødedeltagere, kan det være rart at vide at Zoom i næsten alle tilfælde vil kunne løse den opgave.
 • Sikkerhed
  Zoom går højt op i sikkerheden og har foretaget en række foranstaltninger for at sikre at de kan indfri netop din virksomheds krav til dette område. Eksempelvis med ’waiting rooms’ og end-to-end-kryptering.
 • Optag møder
  Det kan være rart at have mulighed for at optage et møde, og denne mulighed understøtter Zoom, hvilket for nogen kan være et muligt alternativ til et referat.
 • Brugervenlighed
  Vi har nævnt det tidligere, men rigtig mange af vores kunder fremhæver Zoom som en enormt brugervenlig platform. Dette understøttes eksempelvis også på G2.com, som sammenligner platforme på tværs på baggrund af en række parametre.
  Læs mere på G2 her.

Hvis du vil vide mere om Zoom og om hvordan vi kan hjælpe dig med, at få allermest ud af Zoom, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via kontaktformularen nedenfor.

Betjening af Zoom Rooms-løsning via touchskærm.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat