Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Trådløs skærmdeling

Præsenter nemt og bekvemt med trådløs skærmdeling i mødelokalet.

Med en løsning til trådløs skærmdeling slipper du for at have kabler og adaptere liggende, når folk skal dele indhold fra deres skærm med de øvrige i mødelokalet.

Bring your own device (BYOD)

En tendens i markedet er at vi ser flere mødelokaler som er indrettet med henblik på, at vi medbringer vores egen computer, for at kunne benytte AV-udstyret i mødelokalet. Dette har blandt andet også spredt sig til videokonference-udstyret.

Der er fordele og ulemper ved denne tendens, men en ubetinget fordel er, at at folk kommer med en computer de selv kender og kan betjene. Omvendt kræver det at computeren let kan tilsluttes det udstyr som forefindes i mødelokalet.

Det kan blandt andet løses med udstyr fra Barco, som tilbyder deres ClickShare-løsning, der er kendt som en af de allerbedste løsninger, når det kommer til trådløs deling. Ved hjælp af en knap-dongle, kan du nemt dele indhold fra din computer.

Hvilken løsning?

Når det kommer til trådløs deling er det svært at komme uden om netop Barco, som du måske allerede kender. Det belgiske firma har specialiseret sig i denne øvelse gennem adskillige år, og forfiner den hele tiden løbende.

Der er dog også andre løsninger som eksempelvis Airtame, der i stedet for dongles har en wifi-baseret tilgang til den trådløse deling.

Man kunne også nævne CleverShare som er en integreret del af Clevertouch-touchskærmene, som vi også sælger.

Valget af løsning er et stykke henad vejen subjektivt, men der er naturligvis noget funktionalitet som varierer fra produkt til produkt, og som bør tages i betragtning.

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed godt på vej, i jeres overvejelser omkring trådløs deling, og står klar til at rådgive om markedets muligheder. Kontakt os på telefon eller via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat