Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Trådløs skærmdeling

Præsenter nemt og bekvemt med trådløs skærmdeling i mødelokalet.

Afsnit i artiklen
Se også vores side om

Med en løsning til trådløs skærmdeling slipper du for at have kabler og adaptere liggende, når folk skal dele indhold fra deres skærm med de øvrige i mødelokalet.

Skærmdeling i mødelokale.
1 af 6

Bring your own device (BYOD)

En tendens i markedet er at vi ser flere mødelokaler som er indrettet med henblik på, at vi medbringer vores egen computer, for at kunne benytte AV-udstyret i mødelokalet. Dette har blandt andet også spredt sig til videokonference-udstyret.

Der er fordele og ulemper ved denne tendens, men en ubetinget fordel er, at at folk kommer med en computer de selv kender og kan betjene. Omvendt kræver det at computeren let kan tilsluttes det udstyr som forefindes i mødelokalet.

Skærmdeling ved hjælp af Barco ClickShare.
1 af 6

Det kan blandt andet løses med udstyr fra Barco, som tilbyder deres ClickShare-løsning, der er kendt som en af de allerbedste løsninger, når det kommer til trådløs deling. Ved hjælp af en knap-dongle, kan du nemt dele indhold fra din computer.

Hvilken løsning?

Når det kommer til trådløs deling er det svært at komme uden om netop Barco, som du måske allerede kender. Det belgiske firma har specialiseret sig i denne øvelse gennem adskillige år, og forfiner den hele tiden løbende.

Med Barco ClickShare er det nemt for både ansatte og gæster at skærmdele.
1 af 6

Der er dog også andre løsninger som eksempelvis Airtame, der i stedet for dongles har en wifi-baseret tilgang til den trådløse deling.

Skærmdeling via Airtame.
1 af 6

Man kunne også nævne CleverShare som er en integreret del af Clevertouch-touchskærmene, som vi også sælger.

Valget af løsning er et stykke henad vejen subjektivt, men der er naturligvis noget funktionalitet, som varierer fra produkt til produkt, og som bør tages i betragtning.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat