Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV løsninger til hotel og konferencesteder

Både gæster og personale ved, at teknikken spiller en stor rolle for et vellykket møde og en god mødeoplevelse. Med dette in-mente er mange hoteller og konferencesteder i gang med at opgradere AV-udstyret. Vi kan hjælpe dig med bedre mødeoplevelser gennem en opgradering af dit AV-udstyr

Afsnit i artiklen

Vi har stor erfaring med at indrette hoteller og konferencesteder med professionelt AV-udstyr. Vi er leverandør og samarbejdspartner med blandt andet Hotel Nyborg Strand, Hotel Koldingfjord, Hindsgavl Slot, Scandic Hotels Group, Comwell Hotels Group og BC Hospitality Group.

AV-udstyret er med til at danne rammen for et vellykket ophold på dit hotel eller konferencested. Up to date og velfungerende udstyr er med til at dine gæster kommer igen og igen.

Vi er din lokale samarbejdspartner, der er med til at sikre, at du altid får en løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Konferencelokale på Hindsgavl Slot
1 af 6

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset om det er AV-udstyr til dine møde- og konferencelokaler, Hotel TV på værelserne eller noget helt tredje har vi løsningerne, der vil skabe glæde og gavn for både dit personale og dine gæster. Vi tilbyder blandt andet

 • AV udstyr til møde- og konferencelokaler
 • Hotel TV
 • Info- og møderumsskærme
 • Wayfinding
 • Udlejning
 • Service og support

Nedenfor kan du læse mere om vores kompetencer.

Lounge-område i hotel
1 af 6

Receptionen

Receptionen er vigtig for næsten alle hotel- og konferencesteder. Det er det nødvendige førstehåndsindtryk, som skal præsentere stedet fra sin bedste side og få jeres gæster til at føle sig velkomne og godt tilpas.

AV-udstyr til møde- og konferencelokaler

Vi har mange års erfaring med indretning af AV-udstyr i møde- og konferencelokaler. Vi lytter til dine behov og ønsker og kommer derefter med et kvalificeret oplæg på en løsning til dine lokaler. Vi samarbejder med markedets bedste leverandører og kan tilbyde løsninger med blandt andet:

 • 4K laserprojektorer og motorlærreder
 • Skærme med og uden touch funktionalitet
 • Skærmvægsløsninger
 • Højttalerløsninger enten synlige på væggen eller indbygget i loftet
 • Mikrofonsystemer og antennedistribution
 • Konferencemikrofoner og afstemningsudstyr
 • Udstyr til trådløs deling af indhold fra gæstens PC til lokalets projektor/skærm

Fælles for alle løsninger vi tilbyder er, at der er tænkt på brugervenlig betjening – både for dit personale men også for gæsterne. Da dine lokaler bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det vigtigt, at betjeningen er nem og intuitiv.

Mobilt betjeningspanel i konferencelokale
1 af 6

Info- og mødebookingskærme

Med en infoskærmsløsning med skærme placeret rundt på hotellet får du mulighed for at dele din information hurtigt og effektivt. Løsningen er fleksibel, nem og brugervenlig at opdatere og du kan differentiere indholdet fra skærm til skærm.

Infoskærm ved tekøkken
1 af 6

Du kan bruge infoskærmene til at give dine gæster information om arrangementer på hotellet samt reklamere for hotellets faciliteter. Hvis du ønsker det, kan du også sælge eller give reklameplads på dine infoskærme til byens kulturinstitutioner.

Mødebookingskærme udenfor hvert mødelokale er en dynamisk og informativ informationskilde for både gæster og ansatte. Direkte på mødebookingskærmen kan man se, hvilket møde der er i gang, hvornår det slutter og hvornår næste møde starter. Mødebookingskærmene er forbundet med dit mødelokalebooking- og kalendersystem og er derfor altid opdateret. Hvis mødelokalets tekniske udstyr går i stykker, kan dit personale fejlmelde det direkte på mødebookingskærmen, og dit tekniske personale vil blive notificeret via en e-mail.

Udlejning

AV CENTER har én af Danmarks største udlejningsafdelinger med dag-til-dag udlejning af professionelt AV-udstyr i hele landet. Vi kan være behjælpelige, når du har brug for lidt mere udstyr, end du selv kan klare.

AV-teknikere i fuld gang med opgave
1 af 6

Du kan blandt andet leje:

 • Projektorer og lærreder
 • Storskærme
 • Højttalerløsninger
 • Scener og podier
 • Kameraløsninger
 • Stemnings – og dekorationsbelysning
 • Afstemningsudstyr
 • Tolkeudstyr
 • ITV-udstyr

Udover en masse AV-udstyr til udlejning tilbyder vi også rådgivning, sparring og oplæg fra vores kreative afdeling. Hvorfor gøre som man altid har gjort? – hvorfor ikke prøve noget nyt? Vores kreative afdeling vil efter et indledende møde komme med et kreativt bud på en løsning til dit næste arrangement – alt samme visualiseret i 3D, så du kan få en fornemmelse af, hvordan løsningen bliver.

Service og support

Vi har mange års erfaring i arbejdet med professionelt AV-udstyr og kan derfor hjælpe dig, hvis dit AV-udstyr skulle gå i stykker. Fra vores 5 centralt placerede afdelinger kan vi nemt og hurtigt være fremme hos dig for at udbedre eventuelle fejl. Vi er din lokale leverandør, der altid er tæt på.

Tekniker arbejder med udstyr
1 af 6

Relevante casestories

Vi har flere store hotelkæder som faste kunder, og har gennem tiden hjulpet mange hoteller - store som små - med en god AV-løsning.

Se nogle af vores casestories nedenfor:

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat