Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Touchskærme

På rigtig mange skoler og uddannelsessteder er overgangen til touchskærme i fuld gang eller allerede udført. Men touchskærmen finder også hyppigere og hyppigere vej til mødelokalet.

Med touchskærmen får du en hel række værktøjer samlet i ét, som giver dig flere muligheder for at formidle budskaber til andre og samles om en kreativ proces. Nedenfor er der samlet en række af de features du får med en touchskærm.

Præsenter og del

Det er naturligvis muligt at benytte touchskærmen på samme måde, som du ville benytte en hel almindelig skærm i et møde-/undervisningslokale, og præsentere indhold for andre. På mange touchskærme er der rigtig gode muligheder for deling af indhold på tværs af enheder - såvel trådløst som kablet.

Skriv og tegn

En af touchskærmens andre oplagte funktioner er naturligvis den mere interaktive whiteboard-funktion, der muliggør at skrive og tegne. Udover at være uundværligt i undervisningssammenhæng, er det faktisk også noget der kan medvirke enormt positivt til en kreativ proces, hvor man i fællesskab kan bidrage til input på touchskærmen, for slutteligt at gemme og sende det via touchskærmen.

Andre har også stor glæde af touchskærmens whiteboard-funktioner i forbindelse med 'tavle-møder', hvor der gøres status over udeståender, kpi'er, issue-log og andet.

Videomøder og samarbejde

Med et tilsluttet webcam eller en videobar, er det også muligt at afholde videomøder. Samtidig er det afhængigt af model og mærke også muligt at dele og arbejde i dokumenter live. Af den og de øvrige grunde er touchskærmen også blevet en mere og mere almindelig del af det moderne mødelokale, som skal understøtte brugerne og give dem de bedst mulige forudsætninger for præsentation og collaboration.

Mobil touchskærmsløsning

Er der brug for at en touchskærm kan flyttes fra det ene lokale til det andet efter behov, er det muligt at placere touchskærmen på en mobilstander.

Vi har en række forskellige mobilstander-løsninger, som også kan muliggøre hævning, sænkning og tiltning.

Skal opleves live

Når I skal vælge touchskærm vil vi altid opfordre til at I besøger et af AV CENTERs showrooms, og får prøvet forskellige mærker og modeller, mens vi står klar til at rådgive om fordele og ulemper. Vi forhandler de fleste af markedets bedste touchskærme som eksempelvis Clevertouch, i3 og Promethean.

Kontakt os

Uanset om det er til mødelokalet, fællesarealet, undervisningslokalet eller noget fjerde, så står vi klar til at rådgive jer om markedets muligheder. Kontakt os på telefon eller via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat