Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Biografstole og børnesæder

En del af den gode biografoplevelse, er naturligvis en komfortabel stol som du, uanset varigheden, kan nyde hele oplevelsen i.

Afsnit i artiklen

Biografstole fra Camatic Seating

Vi samarbejder med Camatic Seating, der en førende leverandør af stole til biografer, haller og stadions med mere. Camatic Seating har afdelinger i mange lande og leverer løsninger på stole til hele verden – også til de store biografkæder i USA, Europa, Asien og selvfølgelig til hjemlandet Australien.

Eksempler på nogle af Camatic Seatings produkter
1 af 6

Dansk produceret biografstol

Sammen med Gabriel A/S har vi udviklet en biografstol i nordisk design og i den bedste danske kvalitet. Stolen kan anvendes i biografer, teatre, auditorier og mange andre steder, hvor man ønsker en stol med en meget høj komfort, et flot design og en stor slidstyrke.

Biografstole i Samsø Biograf
1 af 6

Stolen består af en sokkel, hvorpå der monteres ryglæn, sæde og armlæn. Har man allerede stole af tilsvarende model, kan der blot monteres nye polsterdele på de eksisterende sokler. Stolene leveres med fast sæde og med en sokkel til enkelt stole eller med dobbelt sokkel som ”Loveseat”. Stolene kan også leveres med dobbelt armlæn, så man ikke skal ”slås” med sidemanden om pladsen.

Stolenumre kan broderes på ryglænet eller leveres som et rundt skilt i aluminium, der skrues fast på ryglænet. Både skum, stof og sokkel leveres i en meget høj kvalitet. Ryglænet et fremstillet i ét stykke formbøjet krydsfiner. Derved opnås en meget stor styrke. Som skum anvendes Pantera skum med en stor vægtfylde. Stolene kan leveres med kopholder, betrækkes 100% uldstof eller kunstlæder i utallige farver og designs, og ses i mange biografer landet over.

Biografstole i forskellige farver i Kulturhuset, Skanderborg. Foto: Kulturhuset Skanderborg.
1 af 6

Børnesæder

Et praktisk og let sæde som nemt lægges oven på biografstolens sæde. De små kunder kommer derved til at sidde højere i stolen og får en bedre og mere ugenert udsigt til lærredet. Sæderne kan meget nemt stables i det medfølgende stativ og fylder derfor ikke ret meget at have stående klar til brug. 

1 af 6

Størrelsen på børnesæderne er 13 x 40 x 43 cm (H x B x D) og de leveres i et stativ à 36 stk. Stativet er forsynet med hjul. Sædets underkant er forsynet med velcrobånd, der forhindrer det i at glide. Materialet er i slagfast plast og meget nemt at rengøre.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker i forbindelse med både eksisterende såvel som nye biografløsninger, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat