Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Konferencelokaler

Hoteller, slotte, herregårde eller dedikerede kursussteder - konferencelokaler er et vigtigt tilbud til erhvervslivet, når der skal afholdes kurser eller andre større møder, og det skal naturligvis underbygges af de rigtige faciliteter.

Der er mange muligheder når virksomheder søger et konferencelokale - af samme grund er det vigtigt at også AV-løsningen understøtter møde-/kursusfaciliteterne, og sikrer at såvel mødeleder(e) som mødedeltagere får det maksimale udbytte.

AV CENTER kan hjælpe dig med at underbygge denne del, og sikre at I også på dette område er konkurrencedygtige.

Det fleksible konferencelokale

I et moderne konferencelokale er der ofte meget varierende behov. Nogle har blot brug for at en enkelt person formidler sit budskab, mens andre har brug for et større antal står på scenen og skal kunne tale samtidig og præsentere billeder, lyd og/eller video med en tilknyttet afvikler.

Derfor er det vigtigt at skabe et fleksibelt konferencelokale, der på den ene side understøtter det enkle behov, men samtidig er skaleret til, at kunne klare de større og mere avancerede opgaver.

Når konferencelokalet bliver til et mødelokale

Den førnævnte fleksibilitet oplever vi ikke alene i forhold til behov, men hyppigere og hyppigere også rent fysisk. Med det menes at lokalet rent fysisk kan indrettes, så det både kan fungere som konferencelokale og som mødelokale(r). Ændres den fysiske indretning af lokalet, er det helt essentielt at AV-løsningen også kan håndtere dette.

Design og funktionalitet

Som AV-specialister går vi meget naturligt op i funktionalitet og i at sikre at I får de features og muligheder med det installerede AV-udstyr, som indfrier de ønsker og forventninger I har til jeres konferencelokale.

Men for rigtig mange er det af betydning, at konferencelokalet også designmæssigt lever op til forventningerne. Når der er købt flotte møbler og indrettet et flot lokale, er det meget naturligt, at der er tilsvarende forventninger til teknikken. Det kan vi understøtte på mange måder. Dels på oplagte parametre som at sørge for at ledninger skjules og diskret placering af udstyr, men andre eksempler kunne være indfarvede højttalere, projektor der skjules i lift i loftet, vægmonterede betjeningspaneler og meget andet.

Fremtidens konferencelokale

Kigger vi i krystalkuglen lige nu, så peger meget på at vi vil se flere LED-løsninger i konferencelokalerne. Med en modul-opbygget LED-storskærm kan du få en skærm i præcis den størrelse du måtte ønske.

En af de største fordele ved LED-storskærmen et endnu mere lysstærkt billede og mindre følsomhed for udefrakommende lys. Du kan læse mere om LED storskærme her samt læse mere hvad Kursurcenter Brogaarden har fået ud af deres LED-skærmvæg her.

Kontakt os

Har du brug for hjælp og inspiration til AV-løsningen i dit konferencelokale, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat