Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Mødebookingskærme

Få en bedre og mere effektiv udnyttelse af jeres mødelokaler med mødebookingskærme.

Mødebookingskærme er en løsning som giver dig en bedre styring af dine mødelokaler, hvilket af en række årsager kan være til gavn for din virksomhed.

Hvad er mødebookingskærme?

En mødebookingskærm er typisk en mindre skærm som placeres ved døren til mødelokalet. På skærmen kan det på den ene eller den anden måde aflæses, om mødelokalet er ledigt eller optaget.

Mødebookingskærmene opsættes så de taler sammen med din virksomheds kalendersystem. Det betyder at en booking (og for den sags skyld af-booking) af mødelokalet automatisk vil fremgå af skærmen.

Book mødet via skærmen

I en tid hvor åbne kontorlandskaber er meget udbredt, øges behovet for mødelokaler og impulsive møder. Derfor er det en hjælp for brugeren blot at kunne gå hen til mødelokalet/mødelokalerne og lave en booking via mødebookingskærmen. Her vil det fremgå hvornår og hvor længe lokalet er ledigt, og man kan derfor lynhurtigt komme i gang med at benytte lokalet.

Afslut mødet og frigiv lokalet til andre

Der hvor vores erfaring viser os, at mødebookingskærmene virkelig sikrer en bedre udnyttelse af mødelokalet, er at mange bliver enormt gode til at afslutte deres møder før tid, efter de har fået installeret mødebookingskærme.

Du kender sikkert selv til situationer, hvor man har booket et møde af en times varighed, men mødet slutter efter eksempelvis 40 minutter. Med mødebookingskærmen kan du nemt afslutte mødet når du forlader lokalet, så de resterende 20 minutter frigives, og andre kan benyttet det.

Nemt at få brugerne med

Tit er der en meget lille eller slet ingen indlæringskurve efter implementeringen af en mødebookingskærmsløsning. Det skyldes at brugerne kan gøre det de altid har gjort ift. at booke mødelokaler, og blot tilføre elementerne fra mødebookingskærmen stille og roligt - enten af naturlig nysgerrighed, som behovet opstår eller simpelthen fordi det opleves nemmere. Uanset hvad er slutresultatet ofte at mødebookingskærmene bliver et navigationspunkt, som er lige så naturligt som et lyskryds i trafikken.

Elegante løsninger

Mødebookingskærme fås som med så meget andet i mange forskellige afstøbninger og mærker. Fælles for dem er at man fra en start har været klar over, at man stod overfor et produkt, som skulle placeres synligt ved hvert eneste mødelokale. Derfor vil de fleste også opleve løsningerne som relativt elegante.

Præcis hvilken model man ønsker afhænger naturligvis af de omgivelser de skal placeres i, personlige præferencer og hvilke tekniske egenskaber man ønsker af dem. I vores showrooms kan du opleve flere forskellige mødebookingskærme, og også på den måde få en klar ide om hvordan de ser ud og ikke mindst fungerer.

Vil du vide mere om mødebookingskærme?

Er du blevet nysgerrig på mødebookingskærme eller interesseret i at høre mere om hvilke muligheder der er på markedet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat