Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Pexip: Video i skyen til professionelle

Fra Norge kom Tandberg, som blev til Cisco’s videokonferencer. Ligeledes kommer Pexip fra Norge og med nogle af de ’gamle’ og erfarne nøglepersoner i front.
Pexip har fra deres begyndelse haft som mål, at åbne videomøder op for deres brugere. Online videomøder skal være inkluderende, uanset hvem man skal tale med og hvad de benytter af udstyr/løsning i deres ende.

Pexip har lavet en utrolig smart video ’motor’, som gør hele oplevelsen smidig og brugbar for enhver, uanset om man sidder i et stort mødelokale eller er på farten med sin mobiltelefon.

Igennem de sidste par år er Pexip vokset betydeligt med flere dygtige og specialiserede medarbejdere, men også en kundeportefølje som består af både store private virksomheder samt kommuner og ministerier i det offentlige. Disse kunder har givet deres blå stempling af Pexip.

For Pexip er dine datas sikkerhed af høj prioritet, og derfor er Pexip også ISO certificeret.

Agenda

  • Nyheder
  • Pexip som online video tjeneste
  • Pexip taler med alle andre video tjenester
  • Sikkerhed
  • Spørgsmål

Tidspunkt

Webinaret afholdes 20. april, kl. 10-11

Webinaret er afholdt - du kan se/gense webinaret ved at udfylde formularen nedenfor. Hold øje med avcenter.dk/webinar og/eller tilmeld dig vores nyhedsbrev samt følg os på LinkedIn og Facebook for at få information om kommende webinarer.

Se/gense webinaret

Ønsker du at se eller gense vores 'Pexip: Video i skyen til professionelle'-webinar, så udfyld formularen nedenfor - så sender vi dig et link til optagelsen af webinaret.

Afsnit i artiklen
Agenda
Tidspunkt
Se/gense webinaret

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat