Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Projektorer

Udviklingen indenfor projektorer har været stor, hvilket har øget mulighederne for hvor og hvordan projektorer kan anvendes. Der er en række områder, hvor projektoren er et oplagt valg - læs mere om dem og om projektorer nedenfor.

Teknologien bag - LCD-, LED- og laser-projektorer

Projektorer fås i en række forskellige teknologier, som hver især har nogle egenskaber, der gør dem mere eller mindre velegnende i forskellige situationer, og valget af projektor bør afgjort bero på en vurdering af den pågældende situation.

De tre fremherskende teknologier for projektorer til virksomheder er: LCD-projektorer, LED-projektorer og laser-projektorer.

LCD-projektorer
LCD-projektorer er den ældste teknologi af de tre nævnte, og benytter samme underlæggende teknologi som tv eller computerskærme. De fås som med så meget andet i mange udgaver/mærker med forskellige specikationer, men generelt betragter vi LCD som den mindst økonomisk belastende løsning.

LED-projektorer
LED-projektorer minder om LCD-projektorer, men frem for en alm. pære benytter LED-projektoren en LED-diode. Resultatet af det er væsentligt længere levetid for "pæren" (eller dioden) til sammenligning med LCD-projektoren, samt er et lavere strømforbrug. Derudover har LED-dioden ikke brug for at blive kølet, og der er derfor heller heller ingen støj fra blæser.

Laser-projektorer
På laser-projektorer er pæren udskiftet med netop laser. Laser-projektorer er både hurtigere til at starte op/slukke og mere energivenlig end de førnævnte teknologier. Men endnu vigtigere så er den utrolig lysstærk og fantastisk til at gengive farver. Laser holder samtidig også længere end både LCD- og LED-pærer/dioder. Typisk vil laser-projektoren dog også være det dyreste valg af de tre nævnte teknologier.

Hvorfor en projektor?

Der kan være flere grunde til at vælge projektor-teknologien. Men en af de klare fordele er, at du fuldstændig kan skjule løsningen. Med en motoriseret lift og lærred vil vi kunne installere løsningen, så du kun ser den, når den er i anvendelse.

Derudover så er det også en måde hvorpå du relativt enkelt kan opnå et billede i ret høj størrelse, som dermed er synligt for alle i et større lokale. Et alternativ er LED storskærme, som dog typisk vil være en dyrere løsning end projektoren.

Kreativ brug af projektorer

Projektorer giver også nogle kreative muligheder for at projektere på vægge, gulve eller andre flader, som ikke behøver være plane.

Vi har gennem tiden lavet en række kreative løsninger, hvor projektorer indgår som en del af udstillinger, branding eller lignende.

Kom godt videre

Står du foran etablering eller udskiftning af AV-løsningen i et større mødelokale, konferencelokale, auditorie eller noget helt fjerde, hvor du forestiller dig en projektorløsning kunne være aktuelt, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller nedenstående formular, så sidder vi klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat