Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Mindre mødelokaler (op til 6 personer)

De mindre mødelokaler er som regel dem der er flest af, og ofte også dem der anvendes mest.

Afsnit i artiklen

I de mindre mødelokaler kan man ofte indfri de ønsker, der måtte være til AV-udstyret, med et rimelig simpelt setup. Det betyder at du både hurtigt og nemt kan komme i gang med at få skabt et velfungerende og moderne mødelokale, som understøttes af en passende AV-løsning.

Mindre mødelokale hos Aarsleff
1 af 6

Skærm eller touchskærm

Mødelokalet skal normalt altid indrettes med en skærm, som muliggør skærmdeling, præsentation, videokonference og lignende.

Det kan dog i den forbindelse også være værd at overveje en touchskærm. De af vores kunder som vælger touchskærmen til deres mødelokale oplever at den giver nogle helt andre muligheder for blandt andet at udfolde sig kreativt og i idegenereringsfasen, men også i de daglige møder.

Touchskærm og højttalere i mindre mødelokale
1 af 6

Uanset om du ønsker en almindelig skærm eller en touchskærm, så hjælper vi dig med at finde den rigtige skærm til det pågældende lokale under hensyn til størrelse, teknologi og omgivelser.

Videobaren - et perfekt match

I netop de mindre mødelokaler er videobaren tit et perfekt match. Videobaren består af højttalere, mikrofon og kamera og gør således dit mødelokale fuldstændig klar til videokonference/online videomøder. Da mødelokalet er overskueligt i sin størrelse, vil en passende videobar typisk kunne dække jeres behov i lokalet.

Mødelokale med videobar samt akustik-løsning
1 af 6

Afhængigt af valg af videobar, så er flere af dem også certificeret til både Teams og Zoom, som af den grund spiller problemfrit sammen med videobaren.

Særlige ønsker og behov

Har I særlige ønsker til mødelokalet, kan vi også imødekomme dem. Det kunne eksempelvis være til lyden, som måske ønskes mere fyldig og fuldendt end en mere enkel løsning ville kunne tilbyde det.

Mødelokalet kan ligeledes være akustisk udfordret og af den grund have brug for en løsning, der på den ene eller den anden måde tager højde for dette.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat