Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Receptioner

Receptionen er noget af det første der møder folk. Derfor er en æstetisk AV-løsning en nødvendighed.

Uanset om det er kunder, medarbejdere eller noget helt tredje som skal modtages, så er virksomhedens reception førstehåndsindtrykket. Det førstehåndsindtryk skal understøttes af en AV-løsning, der er synlig efter behov, og ellers holder sig i baggrunden.

Lyd der høres men ikke ses

Når vi kommer ind i en reception, hvad enten den er nybygget eller eksisterende, analyserer vi omgivelserne, for at se hvilke muligheder vi har for at understøtte balancegangen mellem den vellydende og æstetiske løsning.

Et eksempel på dette kunne være på hoteller, hvor vi ofte har modtaget et ønske om at de besøgende kan blive modtaget af dæmpet musik, men at man samtidig ønsker en højttaler-løsning, der er så godt som usynlig. Derfor er en benyttet løsning eksempelvis at anvende indbyggede loftshøjttalere, hvor du får skjult din løsning men samtidig kan få skabt lyd, hvor du måtte ønske det.

Er der brug for løsninger der kompenserer for akustikken, kan dette lade sig gøre uden at gå på kompromis med æstestikken - eksempelvis ved brug af BeoSound Shape som her:

Læs mere om BeoSound Shape.

Information

Receptionen er samtidig også et sted, hvor der kan være brug for information af forskellig art. Der kan for eksempel være et ønske om, at kunne vise en oversigt over dagens møder og deres placering, virksomhedsinformation, hjælp til at finde vej eller lignende.

Denne information kan fremgå af infoskærme, som er en fleksibel løsning, der kan sammensættes på mange forskellige måder.

Se i den forbindelse også vores side om infoskærmsløsninger.

Kontakt os og bliv inspireret

Da to receptioner sjældent er ens, så er både ønskerne og mulighederne det også sjældent. Med vores erfaring i bagagen er vi altid klar til at analysere mulighederne og efterleve dine ønsker - og vi har måske også en ide eller to, du ikke selv havde tænkt over.

Kontakt os på telefon eller på nedenstående kontaktformular, så kan vi sammen finde den bedste løsning.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat