Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Museer

Spændende digital formidling med visuelle effekter, billeder og video er i dag med til at trække publikum til museer og kulturinstitutioner. Publikum vil inddrages og alle sanser skal stimuleres - alt sammen noget, der er med til at skabe den fuldendte oplevelse.

For såvel permanente som midlertidige udstillinger står vi klar som din kompetente sparringspartner og agerer bindeled mellem formidling, teknik og hardware.

Det tætte samarbejde

Når der skal udvikles nye udstillinger, er vi vant til at arbejde tæt sammen med de kreative kræfter, som typisk består i en kombination af museets interne ressourcer og eksterne specialister i formidling. I dette samarbejde byder vi konstruktivt ind, og kan supplere med hvilke tekniske krav de ønskede løsninger vil kræve, men også byde ind med hvilke andre tekniske muligheder.

Derfor indgår vi gerne i et tæt samarbejde så tidligt i udviklingsfasen som muligt. Uanset om det handler om etableringen af et helt nyt museum, en ny udstilling, genopfriskningen af en eksisterende udstilling eller noget helt fjerde.

Gør det umulige muligt

Vi har mange års erfaring i samarbejdet med museer, og typisk oplever vi at det er nogle af de steder, hvor der er den mest kreative og legesyge tilgang til AV-løsningen.

Det betyder også at det er af de områder, hvor vi modtager flest udfordringer, og bliver bedt om at gøre det umulige muligt. Som oftest lykkes det og vi får i fællesskab med jer skabt en løsning, som formidler og fanger museets gæster.

Hvad skulle det være?

Hvilket udstyr vi skal bruge til netop din løsning, er naturligvis lige så forskelligt som de enkelte museer. Men for blot at give et udpluk, så kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • Projektorer og lærreder (typisk til formidling af udstillingens budskab)
  • Skærme og monitorer (typisk til formidling af udstillingens budskab)
  • Infoskærme (typisk til vejvisning og guidning af publikum)
  • Højttalere (typisk til underbyggelse af udstillingens stemning)
  • LED effekt- og dekobelysning (typisk til underbyggelse af udstillingens stemning)
  • Styring- og betjeningspaneler (for nem og brugervenlig betjening)
  • Signaldistribution og afspillere (både kablet og trådløst)

Kontakt os

Som nævnt er der ikke to museer eller udstillinger der er ens, så kontakt os på telefon eller via nedenstående formular, hvis du ønsker at tale om hvordan vi kan bistå jer i jeres proces.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat