Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Trykknapbetjening

Nogle gange skal det være så simpelt som et tryk på en knap.

Afsnit i artiklen

Hvad er trykknapbetjening?

Trykknapbetjening er næsten selvforklarende: Betjening via knapper, der kan trykkes på. Selve panelet minder på mange måder om de kontakter vi benytter, når vi skal tænde for lys eller lignende.

Trykknapbetjening placeret på stolpe.
1 af 6

Her i Danmark benytter man ofte trykknapspaneler af mærket Biamp (tidligere Neets), som er tilpasset vores danske FUGA-standard. En typisk variant ses med 8 knapper, hvor hver knap er tilknyttet en funktion (uden at alle knapper behøver at være benyttet). Der findes dog også andre varianter og mærker, som har forskellige egenskaber.

Slip for "betjeningsfrygt"

Nogle har visse forbehold og bekymringer når de skal anvende tekniske løsninger. Men det kan man imødekomme ved at gøre betjeningen så let som at tænde og slukke for lyset. Trykknapbetjeningen giver en tryghed og sikkerhed for at det virker som tilsigtet, som fjerner den mentale faktor latente frygt, som kan være generende i for eksempel undervisningssammenhæng og ved præsentationer.

Enkel betjening monteret ved skærm.
1 af 6

Skjulte trykknaps-løsninger

Som med så meget andet kan det også være en mulighed at skjule sin trykknaps-løsning, så synligheden minimeres. Det har vi blandt andet gjort med succes i eksempelvis kirker, hvor netop æstetikken typisk er i højsædet.

1 af 6

Brugervenlighed der er svær at komme udenom

Er trygheden ved en kendt og efterprøvet løsning, samt brugervenlighed med en ekstrem lille (for mange måske endda ikke-eksisterende) indlæringskurve afgørende for valget af betjeningsløsning, så giver det god mening at se i retning af trykknapbetjening. For hvad kan være mere enkelt end en knap, vi kan trykke på?

Et trykknapspanel der ikke kan misforstås.
1 af 6

Se casestories med forskellige typer avanceret betjening

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat