Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Touchbetjening

Tag fuld kontrol over dit AV-udstyr med en touchbetjeningsløsning.

Afsnit i artiklen

Med et touchbetjeningspanel får du en meget fleksibel løsning, som sikrer at alle nemt kan anvende udstyret.

Diskret betjeningspanel i elegante omgivelser.
1 af 6

Hvad er det og hvornår bør jeg overveje det?

Et touchbetjeningspanel er som navnet angiver en touchfølsom skærm, som kan programmeres til styring af dit AV-udstyr (og faktisk også en del andet). Skærmen opsættes typisk på en væg i lokalet, så den er nem at komme til.

Med et touchbetjeningspanel kan rigtig mange dele af lokalets installationer indkodes - eksempelvis også styring af lyset.
1 af 6

Touchbetjeningspanelet kan oftere end man måske først antager være et fornuftigt valg i mødelokalet. Nogle af de faktorer som kan være afgørende, er blandt andet hvis der er:

  • Købt en avanceret/større AV-løsning
  • Mange forskellige brugere af lokalet
  • Forskellige brugssituationer (præsentation, streaming, fremlæggelse etc.)
  • Ønske om at minimere antallet af fejlkilder i betjeningen
  • Ønske om at kunne betjene alt ét sted fra

Fuld kontrol med touchbetjening

Touchbetjeningspanelet er som førnævnt et fleksibelt stykke hardware, som er muligt at programmere til de specifikke behov der er i det pågældende mødelokale. Det betyder at det ikke alene er muligt at styre AV-udstyret via den lille touchskærm, men også at det er muligt at programmere styring af fx lys, gardiner, aircondition og lignende.

Et betjeningspanel hvor dets placering er indtænkt i den samlede løsning, giver ofte et rigtig flot resultat.
1 af 6

Styringen af AV-udstyret er naturligvis også vigtig, og det at touchbetjeningen let kan indstilles til specifikke brugssituationer, uden at man manuelt at skal tilpasse en masse, gør ofte at udstyret simpelthen bliver brugt mere. Og fordi at udstyret er professionelt programmeret, så undgår man de førnævnte manuelle tilpasninger.

Ofte er det netop de manuelle tilpasninger, som er kilde til at den næste bruger af mødelokalet oplever, at noget ikke virker som forventet - det undgås når mødelokalets udstyr betjenes via touchbetjeningen, som med sine prædefinerede indstillingsmuligheder, let giver mulighed for at vælge de indstillinger man har brug for, og samtidig sikrer at man ikke får justeret på noget uhensigtsmæssigt.

Udseende også fleksibelt

Typisk fås touchbetjeningspanelerne i forskellige udgaver og farver, hvor det er muligt at installere dem uden på væggen, indbygget i væggen eller hængende skråt fra væggen. Men udover selve panelet er udseendet på brugergrænsefladen på skærmen, naturligvis også fleksibelt, hvilket betyder at det er muligt at skabe et udseende, der går hånd i hånd med det udtryk man ønsker i lokalet og i ens virksomhed.

1 af 6

Flytbart touchpanel

Touchpanelet fås i mange forskellige udgaver, men touchbetjening kan også opsættes på eksempelvis en iPad (eller anden tablet), og på den måde flyttes rundt efter behov. 

Betjening via iPad i konferencelokalet.
1 af 6

Det kan være nyttigt hvis du befinder dig i et stort lokale/område, som du er nødt til at bevæge dig rundt i og samtidig har behov for at kunne betjene AV-udstyret. Det kan også blot være, at du ønsker at betjeningen skal kunne placeres fleksibelt, så den igen bedst muligt kan understøtte netop de brugsscenarier, der er typiske for din virksomhed.

Betjening via iPad i kirke.
1 af 6

Se casestories med forskellige typer avanceret betjening

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat