Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Digital skiltning/signage

Når du har brug for et fleksibelt og lynhurtigt medie til at få dit budskab ud, er digital signage vejen frem.

Når vi taler om digital signage eller digital skiltning, kan begrebet dække over en bredere vifte af løsninger som omhandler skærme der på den ene eller den anden måde formidler et budskab. Når vi i AV CENTER taler om digital signage tænker vi dog typisk på skiltning med markedsføringsbudskaber og wayfinding rettet mod en slutkunde.

Men som sagt er definitionen flydende, og savner du information på denne side, kan du måske finde det på vores side om 'Infoskærme'.

Gør en forskel i butikken

Forbrugerundersøgelser har vist, at over halvdelen af alle købsbeslutninger bliver truffet i butikken. En effektiv måde, hvorpå købsbeslutningen kan påvirkes, er ved hjælp af digitale skilte placeret rundt omkring i butikken. Med digitale skilte får du mulighed for at kombinere tekst, billede, grafik, PowerPoint og video, hvilket giver dig en lang række muligheder for blandt andet at genbruge eksisterende reklamemateriale. Du har også mulighed for at implementere reklamemateriale fra dine leverandører.

Digital skiltning i vindues- og indgangspartier er også et effektivt værktøj til markedsføring af din forretning. I vinduespartierne kan du i forretningens åbningstid vise aktuelle kampagner, og uden for åbningstid kan du vise information om åbningstider og kommende arrangementer mv.

LED skiltning

LED skilte er mest kendt fra fodboldstadions og sportshaller, hvor de har afløst de statiske reklamebander.

LED skiltene kan dog bruges overalt - både indendørs og udendørs samt evt. som blikfang på din bygningsfacade. Er din virksomhed placeret ud til en trafikeret vej eller ligger din forretning på hovedgaden, er det oplagt, at bruge facaden til at profilere virksomheden på en dynamisk måde. Det er også muligt at indbygge LED skiltet i en pylon, så får du mulighed for at flytte din digitale markedsføring og branding af virksomheden helt ud til vejen.

Wayfinding

Er din virksomhed af en vis størrelse eller komplekst indrettet, kan wayfinding være en måde hvorpå du kan få guidet dine kunder nemt rundt. Et eksempel kunne være i storcentre, hvor butikkernes placering kan vises. I den forbindelse er det oplagt at arbejde med touchfølsomme skærme, som kan benyttes interaktivt, og muliggøre at kunden kan vælge en butik og eksempelvis få vist information om den samt få anvist korteste rute dertil.

Kontakt os

Går du også med et projekt, hvor du tænker at digital skiltning kunne være en interessant løsningsmodel, eller kunne du blot tænke dig at høre lidt mere om mulighederne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående formular.

 

Afsnit i artiklen
Gør en forskel i butikken
LED skiltning
Wayfinding
Kontakt os
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat