Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Service af AV udstyr

Vi har mange års erfaring i arbejdet med professionelle AV løsninger og kan derfor rådgive og vejlede dig - både når du skal investere i nyt AV udstyr og når dit eksisterende AV udstyr skal vedligeholdes.

Med AV CENTER som din samarbejdspartner er du sikret hurtig og kompetent support, hvis uheldet skulle være ude. Fra vores 5 centralt placerede afdelinger i Danmark kan vi hurtigt være hos dig. Vores serviceteam har alle relevant teknisk uddannelse samt mange års erfaring i at arbejde med professionelt AV udstyr.

Serviceaftale

Ønsker du at være dækket helt ind, kan du vælge at tegne en service- og vedligeholdelsesaftale på dit AV udstyr.
En sådan aftale skal ses som en sikring af din investering i AV udstyr, og serviceaftalen giver dig desuden en række fordele såsom mulighed for servicebesøg, gratis låneudstyr ved reparation og/eller halv- eller helårlig aftale om eftersyn af udstyret.

Service- og vedligeholdelsesaftalen kan tegnes på både nyt og eksisterende AV udstyr, og aftalen tegnes altid individuelt, og kan naturligvis 100 % tilpasses dine behov og ønsker. 

Vi kommer gerne ud og gennemgår dine lokaler og dit AV udstyr sammen med dig. Efter gennemgangen kan vi lave et tilbud på en serviceaftale, der er skræddersyet til dig. 

Jeres fordele

Fordelene ved en serviceaftale er mange og alle led i din organisation vil opleve fordelene:

IT/Serviceafdelingen

  • Befrier medarbejderne for problemer 
  • Frigør medarbejderne til andre opgaver
  • Mindsker arbejdspresset i IT/Serviceafdelingen 

Økonomiafdelingen

  • Vedligehold af AV udstyret sikrer værdien af din investering
  • Der betales et fast månedligt beløb - ingen uforudsete udgifter

Brugerne

  • Mødelokalerne er altid klar til brug og AV udstyret er fuldt funktionsdygtigt
  • mindsker nervøsitet før en præsentation

Vi tilbyder flere forskellige slags aftaler. Fælles for alle aftaler er, at du altid får 24 timers on-site service, gratis låne-projektor, hvis din egen projektor skal til reparation og telefon hotline alle hverdage mellem 8-16.

Klik her for at hente oversigt over de enkle aftaler

Online RMA servicesystem

Når du tegner en serviceaftale får du samtidig adgang til vores online RMA servicesystem. Her kan du selv oprette servicesager samt følge statur

Klik her for at logge på RMA servicesystemet

Klik her for at downloade følgeseddel til reparationer 

Har du problemer med at logge på eller har du spørgsmål til serviceaftaler, er du velkommen til at kontakte os på info@avcenter.dk.

Få mere information

Ønsker du mere information om de serviceaftaler vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se de forskellige AV løsninger vi tilbyder. Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat