Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Kvindelig underviser ved interaktiv touchskærm i klasselokale foran elever

Interaktive løsninger til undervisningslokalet

Med en interaktiv løsning i undervisningslokalet får du mulighed for at lave en mere spændende og medlevende undervisning.

Vi er din komplette leverandør af interaktive løsninger til undervisningslokalet. Vi tilbyder blandt andet følgende løsninger

  • Interaktive touchskærme
  • Interaktive projektorer

Vi samarbejder med nogle af markedets bedste leverandører og kan derfor altid finde en løsning, der passer til dine behov, krav og ønsker.

Interaktive touchskærme

Med en interaktiv touchskærm får du en robust, flot og elegant løsning, hvor du får en monitorskærm med indbygget touchfunktionalitet. De interaktive touchskærme er professionelle skærme, der er bygget til at blive brugt. Glasoverfladen er specialbehandlet, så du får et hurtigt og præcist touch. Vi forhandler interaktive touchskærme med indbygget Android styresystem. Det betyder, at du kan bruge den interaktive touchskærm uden at have en PC tilsluttet. Du skal bare gå ind i lokalet, tænde for skærmen og så er du i gang. Vi forhandler interaktive touchskærme fra blandt andet Promethean og Clevertouch.

Interaktive projektorer

Den interaktive projektor omdanner en almindelig whiteboard tavle til en interaktiv tavle. Når du ikke bruger den interaktive projektor, kan du bruge whiteboardtavlen som normalt. Vi forhandler interaktive projektorer fra blandt andet Sony, Optoma og Epson.

Tilbehør

For at gøre den daglige brug af den interaktive tavle og interaktive touchskærm tilbyder vi et motoriseret hæve/sænkebeslag som sikrer, at du altid har den optimale arbejdshøjde. Med tavle eller touchskærme monteret på hæve/sænkebeslaget kan du hæve og sænke tavlen til den arbejdshøjde, der passer dig bedst. Kør tavlen op, hvis det er en voksen, der skal bruge den, og kør den ned, når de mindste elever fra indskolingen skal bruge den. Hvis du ønsker fuld fleksibilitet over din løsning kan løsningen monteres på et mobilt rullestativ som kan flyttes rundt efter behov. Hæve/sænkebeslaget kan monteres på både væg og mobilt rullestativ.

Få mere information

Ønsker du mere information om de interaktive løsninger vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se og prøve de forskellige interaktive løsninger vi tilbyder. Ring i forvejen, så har vi kaffen klar.

Referencer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat