Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Sikker livestreaming

Når du står foran at skulle livestreame ud til dine kunder/medlemmer er sikkerheden afgørende. Du skal være sikker på hvem der har adgang til at se med og hvor din streaming havner.

Behandling af data

For at kunne håndtere dine data på forsvarlig vis, har vi indgået databehandleraftaler med alle vores underleverandører. Disse aftaler er grundlæggende de samme som den databehandleraftale vi tilbyder at indgå med dig, så vi på den måde helt naturligt sikrer at de aftaler du laver med os, også til alle tider overholdes af vores underleverandører.

Ydermere placeres dine data kun på servere i EU.

Serverrum Med Eu Flag

Vi lever op til alle juridiske krav for behandlingen af data, og har denne juridiske del et fokus i din virksomhed, vil vi hurtigt kunne fremsende en aftale til gennemgang.

Lukkede streams

Det er ikke alle livestreams hvor man ønsker en offentlig adgang. Til disse kan vi tilbyde forskellige typer af lukkede streams. Eksempelvis kan alle tilmeldte modtage et personligt link, som kun kan anvendes af denne person.

Vi har en række forskellige muligheder som kan sikre, at adgangen til din stream bliver lige præcis som du ønsker den.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til hvordan vi kan sikre din kommende livestreaming, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Afsnit i artiklen
Behandling af data
Lukkede streams
Kontakt os
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat