Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Tavleløsninger fra Lintex

Lintex har blandt andet specialiseret sig i tavleløsninger i flot design og høj kvalitet.

Afsnit i artiklen

Lintex tilbyder en række produkter inden for tavler/whiteboards samt akustik. I AV CENTER har vi et tæt samarbejde med Lintex, som har nogle produkter der såvel funktionelt som visuelt kan løfte et lokale.

Et lokale kan både dække over et mødelokale men også alt muligt andet som kontorer, gangarealer, huddlerooms og lignende.

Vægtavler

Vægtavler fås selvsagt i rigtig mange forskellige former og størrelser, og for at give et indblik i nogle af de produkter som Lintex står bag, har vi valgt et udpluk af de modeller som mange kunder vælger, når de ser efter en tavle til deres lokale.

Air

Air-modellen er et håndlavet whiteboard-produkt med fasede kanter i stedet for en ramme, som giver tavlen et svævende udtryk på væggen.

Air whiteboard.
1 af 6

Mood Wall

Mood Wall fås i 14 forskellige mål og i intet mindre end 24 forskellige farver. De kan kombineres i et utal af variationer, og giver noget personlighed til erthvert lokale. Med de mange farvekombinationer er det også altid muligt at finde noget, som passer godt ind.

Mood Wall.
1 af 6

ONE whiteboard

ONE-serien fås med sort eller hvid aluminiumsramme og er i et rent og moderne design. Whiteboardet er FSC-certificeret og passer næsten ind et hvilket som helst sted.

One Whiteboard.
1 af 6

Silk-glass

Silk-glass har en glat, silkeagtig og mat overflade, og har derfor ingen refleksioner. Ligesom ONE fås den i 24 forskellige farver, der giver rigtig mange muligheder, for at sætte den helt rigtige stemning i lokalet.

Silk-glass
1 af 6

Wood

Wood har som navnet angiver en ramme i træ - massiv eg. En elegant løsning der passer ind i både kontor- og undervisningsmiljøer. Se også de mobile tavleløsninger i Wood-serien længere nede på siden.

Wood Whiteboard.
1 af 6

Mobile tavler

Lintex har også en række modeller af mobile tavler, som let kan tages derhen, hvor der er brug for dem.

Se i den forbindelse også vores casestory fra Severin.

Frame Mobile

Et eksempel på en af disse mobile tavler er Frame Mobile. Den fås i to forskellige typer stel. Det ene i lysgrå metal og det andet i massiv eg. Selve tavlen fås igen i 24 forskellige farver.

Frame Mobile.
1 af 6

Mood Fabric Mobile

Med denne mobile tavle får du samtidig også akustiske egenskaber. Den stofbeklædte bagside er nemlig lydabsorberende. Den fås i to forskellige modeller med forskellige farve- og materialemuligheder.

Mood Fabric Mobile.
1 af 6

ONE

ONE-serien er også beriget med en mobil flipover-model, som har fire hjul hvoraf to er låsbare.

ONE Mobile.
1 af 6

Wood

Som nævnt tidligere har Wood-serien også en mobil whiteboardtavle i massiv eg.

Wood Mobile.
1 af 6

Mange muligheder

Som det fremgår er der rigtig mange muligheder i Lintex' univers, hvorfra ovenstående blot er et udvalg. Udover tavler har Lintex også specialiseret sig i akustik, som vi naturligvis også sælger i AV CENTER.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat