Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Løsninger til biografer

Når lyset dæmpes og den nyeste premierefilm ruller henover det store lærred med knivskarpe billeder og den bedste lyd ved man, at man står til en oplevelse, man vil huske.

AV CENTER Cinema har stor erfaring med rådgivning, salg og montering af udstyr til biografer og kulturhuse og vi står naturligvis til rådighed med vores ekspertviden, så du får en løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud til din biograf. Du er også velkommen på vores kontorer i København og Århus.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Biografen danner rammen om gode oplevelser i stort format. Vi kan hjælpe dig med udstyret, så du kan give dine gæster den bedste oplevelse. Vi tilbyder blandt andet.

 • Barco projektorer og Harkness lærreder
 • QSC højttalerløsninger
 • Biografstole fra Figueras
 • Børnesæder
 • Lysdæmpere
 • Digitale skilte

Barco projektorer og Harkness lærreder

Vi samarbejder med markedets bedste leverandører af projektorer til biografer og kan derfor altid tilbyde dig en løsning, der dækker dine behov, krav og ønsker. Vi leverer blandt andet projektorer fra Barco, der udmærker sig ved knivskarpe billeder og høj driftssikkerhed. Barco er også førende med Laserprojektorer til biografer. Laserprojektoren giver dig en konstant høj lysstyrke i hele lyskildens levetid. Når du vælger en laserprojektor, får du lavere driftsomkostninger grundet lavere strømforbrug.

Vi forhandler biograflærreder fra Harkness Screens. Harkness er verdensførende i udvikling og produktion af kvalitetslærreder til biografen.

QSC højttalerløsninger

Biografens lydanlæg er en vigtig medspiller, når publikum skal have en god oplevelse. Vi forhandler højttalerløsninger fra QCS. I mere end 30 år har QSC produceret og udviklet højttalerløsninger til film- og biografindustrien. Derfor finder du i dag QSC løsninger i mange studier og biografer og QSC er af mange betegnet som tonemesternes højttalere.

Vi er godkendt til opsætning og justering af Dolby Atmos løsninger, så kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at give dine gæster en helt ekstraordinær lydoplevelse.

Biografstole fra Figueras

AV CENTER Cinema forhandler biografstole fra Figueras samt egenproducerede biografstole.

Biografstolene fra Figueras udmærker sig ved at være biografstole af meget høj kvalitet. Figueras har et meget stort sortiment og løsningen til din biograf kan tilpasses og konfigureres efter dine behov og ønsker. Biografstolene fra Figueras er meget slidstærke og skulle de gå i stykker, er det muligt at udskifte sliddelene.

AV CENTER Cinema har sammen med Gabriel A/S udviklet en biografstol i nordisk design og i bedste danske kvalitet. Stolen kan anvendes i biografer, teatre, auditorier og mange andre steder, hvor man ønsker en stol med en meget høj komfort, et flot design og en stor slidstyrke.

Kvalitets-biografstol med kopholder

Stolen består af en sokkel, hvorpå der monteres ryglæn, sæde og armlæn. Han man allerede stole af tilsvarende model, kan der blot monteres nye polesterdele på de eksisterende sokler. Stolene leveres med fast sæde og med en sokkel til enkelt stole eller med dobbelt sokkel som ”Loveseat”. Stolene kan også leveres med dobbelt armlæn, så man ikke skal ”slås” med sidemanden om pladsen.

Stolenumre kan broderes på ryglænet eller leveres som et rundt skilt i aluminium, der skrues fast på ryglænet. Både skum, stof og sokkel leveres i den bedste danske kvalitet. Ryglænet fremstilles i ét stykke formbøjet krydsfinér. Derved opnås en meget stor styrke. Som skum anvendes Pantera skum med en vægtfylde på 60 kg/m3 og 200 Newton.

Stolene kan ses i mange biografer, såvel store som små, landet over. Kontakt os, hvis du ønsker at se en af vores biografstole.

Fakta om AV CENTER Cinemas egenproducerede biografstole:

 • Størrelse: Bredde: c/c: 55/60 cm.
 • Højde: 100 cm.
 • Dybde: 80 cm.
 • Nummerskilt: Broderet eller alu-skilt.
 • Tekstil: Kan leveres med bl.a. 100% uld eller kunstlæder i utallige farver.
 • Tilbehør: Kopholder

Børnesæder

Et praktisk og let sæde som nemt lægges oven på biografstolens sæde. De små kunder kommer derved til at sidde højere i stolen og får en bedre og mere ugenert udsigt til lærredet. Sæderne kan meget nemt stables i det medfølgende stativ og fylder derfor ikke ret meget at have stående klar til brug i salen.

Børnesæderne leveres i flere farver i et stativ à 36 stk.

Stativet er forsynet med hjul, der letter transporten i salen.

Sædets underkant er forsynet med velcrobånd, der forhindrer sædet i at glide ned.

Materialet er i slagfast plast og meget nemt at rengøre.

Fakta om vores børnesæder:

 • Størrelse: Højde: 13 cm., Bredde: 40 cm., Dybde: 43 cm.
 • Farve: Sort, rød, gul og blå
 • Antal: Leveres i sæt á 36 stk.
 • Stativ: Sortmalet med 2 hjul

Lysdæmper

VLLD 3.5 er en 3500 W (16 A) lysdæmper, hvis teknik bygger på firmaets mangeårige erfaring med sals- og scenebelysning. Dæmperen er monteret på egen køleplade og forberedt for indbygning i en el-tavle eller et vægskab. Vægskabene leveres til 1 eller 3 dæmpere.

Systemet er udviklet til at kunne klare meget høje krav til støj-immunitet, samt nemt at koble sammen med andet udstyr.

Som tilbehør kan leveres trinstyr og trykpanel. Med det monteret på lysdæmperen får man et færdigt og selvstændigt system klar til brug. Systemet kan yderligere kobles op, så lyset fx tænder eller slukker via impulser fra anden teknik. Dæmperen kan også anvendes til visse typer dæmpbare LED lyskilder ved montering af aktiv load enheder.

Der medfølger en detaljeret dokumentation på montering og justering.

Fakta om vores lysdæmper:

 • Belastning: 3500 W, ekstern forsikring 16 A.
 • Styring: 0 til +/- 10 V med ekstern potetiometer eller via trinstyr.
 • Varmeafgivelse: Ved fuld belastning (16 A) afgiver dæmperen maksimalt 25W.
 • CE normer: Dæmperen overholder EN 50081-1 og EN 50082-1.

Digitale skilte

AV CENTER Cinema tilbyder et komplet fuldautomatisk system bestående af en LED fladskærm med beslag, player, software og kabler til visning af plakater, trailere og spilletidspunkter. Systemet opdateres i takt med billetsystemet og er nemt at vedligeholde via internettet.

Det er muligt at vælge, om den enkelte skærm skal vise plakater, trailere, dagens program eller en kombination af dette indhold. Det er også muligt at vise informationer om lokale arrangementer og specielle tilbud. Systemet kan bruges til de fleste billetsystemer.

Informationerne hentes fra billetsystemet og lagres på en player ved hver skærm, således systemet kan fungere uden konstant at have forbindelse til billetsystemet. Det er også muligt at placere skærme på andre lokaliteter end i biografen, som f.eks. i forretninger eller uddannelsesinstitutioner.

Det automatiske system kræver ingen udgift til hosting. Der skal blot betales for hard- og software. Skærmene kan leveres i mange størrelser og monteres både vandret og lodret.

Fakta om vores digitale skilte til biografer:

 • Synkronisering: Med billetsystemet
 • Hosting: Ingen udgift til hosting
 • Antal skabeloner: 14 stk.
 • Visning af eget indhold: Ja
 • Skærmstørrelse: Valgfri
 • ”Gør-det-selv” løsning: Kan leveres

Service og support

Har du brug for service og teknisk support, så tag fat i vores Cinema support på 57 82 08 68. Få yderligere information om Cinema support.

Kontakt os

Ønsker du mere information om de løsninger til biografer vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på 57 82 08 68 eller via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat