Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Faaborg-Midtfyn Kommune

Dyk ned i Faaborg Midtfyn Kommunes undervisningsforvandling, hvor AV CENTER har introduceret Clevertouch touchskærme på alle skoler. Oplev, hvordan disse innovative løsninger har beriget undervisningen med en mere engagerende og opdateret tilgang. Læs videre for at udforske deres spændende indvirkning.

Afsnit i artiklen

Igennem mange år har AV CENTER leveret interaktive løsninger til skoler og institutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune. Man kan næsten sige, at vi har været på en interaktiv rejse sammen, der startede med levering af interaktive Smartboard tavler for snart mange år siden og til nu, hvor vi har leveret touchskærme fra Clevertouch til kommunen.

Den interaktive rejse

På et tidligt stadie så skolerne og institutionerne i Faaborg Midtfyn Kommune de mange fordele der lå i at inddrage interaktive løsninger i undervisningen. Undervisningen kan gøres langt mere inddragende, involverende og ikke mindst aktuel, når man inddrager touchskærmen aktivt. Hvis der sker noget ude i samfundet, kan man lynhurtigt vise det på touchskærmen og arbejde videre med det i undervisningen.

1 af 6

Interaktive touchskærme fra Clevertouch til hele kommunen

I midten af 2022 udbød Faaborg-Midtfyn Kommune opgaven med at levere touchskærme til kommunens skoler via SKIs dynamiske indkøbssystem på SKI-aftale 02.70. Efter en grundig udbudsproces blev AV CENTER Odense valgt som leverandør.

Vi har været glade for samarbejdet med AV CENTER under hele processen.
Morten Bang Pædagogisk IT Konsulent, Faaborg-Midtfyn Kommune

Vi har siden installeret 86” Clevertouch touchskærme på alle kommunens skoler og institutioner. størstedelen af skærmene er monteret direkte på væggen. En del skoler har dog valgt at tilkøbe hæve-/sænkebeslag til touchskærmen, så man kan justere arbejdshøjden på touchskærmen. Andre skoler har valgt at tilkøbe montering af touchskærmen på mobilstander, så man kan flytte touchskærmen rundt efter behov.

Mobil touchskærm som nemt kan flyttes fra lokale til lokale.
1 af 6

Om samarbejdet med AV CENTER siger Pædagogisk IT Konsulent Morten Bang ”Efter en grundig udbuds- og udvælgelsesproces stod Clevertouch-skærmen tilbage som den, der bedst løste vores behov. Vi har været glade for samarbejdet med AV CENTER under hele processen. Fra skærmene blev valgt og til de blev monteret på kommunens skoler”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat