Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Skoler og uddannelsessteder

Når der skal købes nyt AV-udstyr til din skole/dit uddannelsessted er det en vigtig beslutning. Derfor er alle faser af købet essentielle og vi kan bistå som din partner på hele rejsen.

Når du køber AV-udstyr til din skole eller dit uddannelsessted hos os, køber du ikke blot en kasse med udstyret. Vi tilbyder dig en komplet løsning med rådgivning og vejledning inden købet, professionel montering af det købte udstyr og undervisning, når udstyret skal tages i brug. Denne komplette løsning giver dig sikkerhed for, at du får størst muligt udbytte af dit køb.

Hjælp til den rigtige løsning

For at give dig de allerbedste forudsætninger for at vælge den rigtigste løsning, har vi showrooms placeret i København, Odense, Kolding, Århus og Aalborg, hvor du kan se og afprøve en række forskellige produkter, og på den baggrund træffe en kvalificeret beslutning. Den rigtigste løsning er naturligvis en afvejning af funktionalitet, brugervenlighed, design og økonomi, som vi i fællesskab finder frem til.

Interaktive løsninger

Når vi taler om AV-udstyr til undervisningslokalet, er interaktive løsninger et naturligt samtaleemne. Som underviser har du med al sandsynlighed brug for AV-udstyr, som understøtter inddragelse og aktiv deltagelse, hvor eksempelvis touchskærmen er helt oplagt.
Læs mere om de interaktive løsninger til undervisningslokalet.

VR og AR

Virtual reality (VR) og augmented reality (AR) giver undervisningen helt nye perspektiver. Undervisningsmodtagere har forskellige indlæringspræferencer, og med krav om øget inklusion, kan det være godt at have flere værktøjer i forsøget på at tilrettelægge en undervisning, som rammer bredest muligt.
Læs mere om hvilken forskel VR og AR kan gøre i din undervisning.

Brug for rådgivning?

Har du brug for yderligere information eller ønsker du at besøge et af vores showrooms, for selv at afprøve udstyret, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående formular:

Referencer

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat