Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Skoler og uddannelsessteder

Når der skal købes nyt AV-udstyr til din skole/dit uddannelsessted er det en vigtig beslutning. Derfor er alle faser af købet essentielle og vi kan bistå som din partner på hele rejsen.

Afsnit i artiklen

Når du køber AV-udstyr til din skole eller dit uddannelsessted hos os, køber du ikke blot en kasse med udstyret. Vi tilbyder dig en komplet løsning med rådgivning og vejledning inden købet, professionel montering af det købte udstyr og undervisning, når udstyret skal tages i brug. Denne komplette løsning giver dig sikkerhed for, at du får størst muligt udbytte af dit køb.

Hjælp til den rigtige løsning

For at give dig de allerbedste forudsætninger for at vælge den rigtigste løsning, har vi showrooms placeret i København, Odense, Kolding, Århus og Aalborg, hvor du kan se og afprøve en række forskellige produkter, og på den baggrund træffe en kvalificeret beslutning. Den rigtigste løsning er naturligvis en afvejning af funktionalitet, brugervenlighed, design og økonomi, som vi i fællesskab finder frem til.

Nedenfor kan du finde en yderligere information om nogle udvalgte emner, som typisk er særligt relevante for skoler og uddannelsessteder:

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat