Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV CENTER Live streamingplatform

Formet af behov og iderighed har vi etableret vores egen streamingplatform som vi kalder AV CENTER Live. Denne platform sikrer at du har adgang til den funktionalitet du har brug for til din næste livestream.

Afsnit i artiklen

I AV CENTER har vi lavet livestreaming i en længere årrække. Vi har blandt andet hjulpet en række politiske partier, ministerier, fagforeninger, virksomheder og andre, som alle hver især har haft nogle særlige behov i forhold til afviklingen af deres livestreaminger. For at kunne imødekomme disse forskelligartede ønsker, har vi selv udviklet en platform, hvor vi selv står for udviklingen på funktionaliteten og hele tiden sikre at der tilføjes nødvendige features. Da udviklingen foregår her i Danmark har vi korte responstider på support og opdateringer med nye features.

Nogle af de features har vi samlet nedenfor til din inspiration, men har du et helt særligt ønske, så tøv ikke med at kontakte os.

Åben eller lukket streaming

Det er muligt at lade din livestreaming køre som en åben eller lukket streaming. Ved en lukket streaming får hver deltager et unikt link tilsendt, som skal bruges for at deltage. Vi hjælper gerne med at administrere dine brugere så du ikke skal bruge tid på det.

Vælg selv om din livestreaming skal være åben eller kun for inviterede deltagere.
1 af 6

Ubegrænset deltagerantal

Når du benytter vores AV CENTER Live-platform, er du ikke begrænset af deltagerantallet. Vi har lavet livestreaming til alt fra mindre grupper til store events med 10.000-vis af deltagere.

Breakout rooms - virtuelle rum

Som du kender det fra fysiske møder så tilbyder vi også breakout rooms som en del af vores streaming. Men nu er disse rum bare blevet virtuelle. Vi kan tilbyde ”åbne rum” hvor brugerne selv bevæger sig ind og ud men vi kan også afvikle et forud defineret program for dit møde hvor deltagerne automatisk deltager i de rigtige møder i de rigtige breakout rum. Det er helt op til dig og det behov du har til dit møde eller konference. En mødeleder/moderator vil også kunne bevæge sig frit mellem disse virtuelle rum, og give feedback i de enkelte rum.

Breakout rooms kan opbygges præcis efter jeres behov, og kan fungere med både helt få rum helt op til større koordinerede streaming-events med hundredvis af rum.

Chat

Chat kan give deltagerne mulighed for at stille og få afklaret spørgsmål undervejs eller efter indlæg i livestreamingen. Chat-funktionen er synlig for alle og kan øge interaktionen imellem alle deltagerne i din streaming. Chat-funktonen kan fungere på flere måder. Den kan eksempelvis være åben for alle, modereret eller blot en mulighed for at stille spørgsmål uden andre kan se dem undervejs.

Questions and answers

Her kan deltagerne indsende kommentarer eller spørgsmål til en moderator som kan filtrere og udvælge de mest relevante spørgsmål som sendes videre til taleren eller til paneldeltagerne.

Afstemninger

Afstemninger i livestreams kan både have en simpel interagerende effekt, hvor opmærksomheden hos deltagerne skærpes. Men afstemninger kan også have et praktisk formål, hvis der f.eks. skal stemmes om forslag eller lignende. Det løser vi i tæt samarbejde med Assembly Voting, som leverer dokumenteret sikkerhed og verificerede afstemninger.

Assembly Voting leverer sikre og verificerede afstemninger.
1 af 6

Integration af diverse medier

Med platformen er det muligt at integrere en række forskellige elementer i livestreamingen. Det kunne helt oplagt være visningen af en PowerPoint, et kamerabillede af taleren eller måske videoklip.

Få andre med i livestreamingen

Med platformen kan vi også invitere en ekstern deltager eller taler til at deltage med billede/lyd i et direkte live-opkald. Vedkommende ville kunne deltage via sin computer men også mobile enhed. På den måde kan der skabes kontakt til alle næsten uanset hvor de måtte befinde sig (givet at der er internetforbindelse).

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat