Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

AV CENTER genvinder SKI-aftale 50.70

Fra 1. marts 2024 træder den nye SKI-aftale 50.70 i kraft. AV CENTER A/S er allerede eneleverandør på den nuværende 50.70 aftale og forbliver således eneleverandør de næste 4 år af AV-udstyr til staten samt de tilsluttede kommuner og regioner.

Afsnit i artiklen

Som mangeårig leverandør af AV-udstyr til offentlige kunder er det med stor glæde, at vi har modtaget nyheden om, at AV CENTER A/S fortsat er eneleverandør på den store AV-aftale. Direktør Lars Thorndall fra AV CENTER A/S siger:

”Det er en fantastisk nyhed for AV CENTER og en understregning af AV CENTERs markante position i markedet. Vi er repræsenteret på alle SKI-aftaler, der omhandler AV-udstyr og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde vi har med SKI og de offentlige kunder”.

Som vinder af SKI-aftale 50.70 er AV CENTER fortsat at finde på alle AV-relevante SKI-aftaler.
1 af 6

Skarpere priser og opdateret sortiment med grønt fokus

Grundet AV CENTERs tætte og gode samarbejde med markedets førende leverandører er det endnu engang lykkedes at skaffe de offentlige kunder de absolut bedste priser, som i sammenligning med den forrige 50.70-aftale er hele 18 % lavere. Det svarer til en besparelse for de tilsluttede organisationer op 14,5 millioner årligt og 58 millioner i aftalens 4-årige løbetid. Ud over pris har TCO-beregning på relevante produkter lagt til grund for udvælgelsen af AV CENTER A/S som eneleverandør på aftalen.

Udbudsdirektør i SKI Christian Lunding udtaler:

”Vi er godt tilfredse med, at vi er lykkedes med at opnå endnu bedre priser til de offentlige organisationer og et bredt sortiment af standardiseret AV-udstyr, der tager højde for den teknologiske udvikling. Samtidig har der været fokus på at mindske strømforbrug og dermed bidrage til at sænke CO2-afttrykket, da leverandøren er tildelt på baggrund af en TCO-evaluering”.

Aftalen tilbyder et varieret, bredt og dybt sortiment som blandt andet omfatter:

  • Modulopbyggede LED skærme
  • Højttaler- og mikrofonløsninger
  • Projektorer
  • Skærme og touchskærme
  • Videokonferenceløsninger
  • Installationspakker der sikrer en komplet og fuldendt løsning

Da produkterne på aftalen har været konkurrenceudsat, kan disse købes via direkte tildeling og uden at gå i udbud.

AV CENTER er leverandør på samtlige SKI-aftaler, der omhandler AV-udstyr

Vi kan uvildigt rådgive offentlige kunder på tværs af alle relevante aftaler, uanset om man som offentlig kunde ønsker at gå i udbud eller bruge direkte tildeling.
Portrætfoto af Lars Thorndall
Lars Thorndall Direktør, AV CENTER

AV CENTER er repræsenteret på alle SKI-aftaler, der omhandler AV-udstyr, og står således som Danmarks førende leverandør til offentlige kunder. Om dette udtaler Lars Thorndall:

”At være den eneste leverandør, der er repræsenteret på alle SKI-aftaler omhandlende AV-udstyr gør mig utrolig stolt. Alle i AV CENTER arbejder hver dag benhårdt for at imødekomme den tillidserklæring, det er at være godkendt leverandør til det offentlige. Samtidig betyder det at vi uvildigt kan rådgive offentlige kunder på tværs af alle relevante aftaler, uanset om man som offentlig kunde ønsker at gå i udbud eller bruge direkte tildeling for at købe AV-udstyr”.

Få yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om fordelene ved at handle på SKI-aftalerne er du velkommen til at kontakte dit lokale AV CENTER.

Du er er også velkommen til at booke et inspirationsmøde i et af vores 5 showrooms. Her kan du se og prøve udstyret inden du beslutter dig.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat