Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Biblioteker

Inspirer bibliotekets besøgende med både informative og visuelle virkemidler.

Afsnit i artiklen

Landets biblioteker er en nærmest uendelig kilde til dybdegående viden og litteratur, og er meget mere end bøger.

Inspirer og informer

Bibliotekerne har ligesom mange andre været igennem et stort digitalt skifte og bevæget sig fra en situation hvor bibliotekaren var en absolut nødvendighed for at kunne benytte biblioteket, til en ny virkelighed hvor mange er selvhjulpne ift. lån og bestilling af bøger og i nogen grad også ift. informationssøgning. Samtidig er viden med internettet blevet en hel anden størrelse og ikke mindst med en hel anden tilgængelighed.

Infoskærme ved reol med informationsmaterialer
1 af 6

Det betyder også at bibliotekernes rolle er ændret. Det betyder ikke at der er mindre brug for dem, men snarere at de bliver brugt på en anden måde. I den forbindelse kommer AV-løsningen også i spil, for med en god AV-løsning giver det også nogle nye muligheder for at inspirere på både oplagte men somme tider også overraskende måder.

Infoskærme på biblioteket

En oplagt måde kunne være at se på eksempelvis infoskærme, som giver mulighed for at informere om bibliotekets arrangementer, praktisk info, anbefalinger af bøger og lignende, lokalområdets events, ja kun fantasien sætter grænser.

Infoskærme på biblioteket
1 af 6

Infoskærmene har vide muligheder for implementering. Med koordinering er det let at indbygge skærmene i eksempelvis bogreoler eller på anden måde installere dem, så de fremstår som en naturlig del af biblioteket. Det er altid en god ide at tænke AV-løsningen ind i forbindelse med ombygning, nybyggeri og lignende, men uanset hvornår vi inddrages, sørger vi for at finde en god løsning.

Inspirer med AV

Information og viden er naturligvis vigtige elementer, men bibliotekets evne til at inspirere er også vigtig. Det kan for eksempel være ved en flot tema-opstilling, der kan skabe opmærksomhed på et bestemt emne. Udover på en dragende måde at få det formidlet på førnævnte infoskærme, kan inspirationen også gives ved en kreativ tilgang til brugen af AV.

Forskellige eksempler på løsninger med kreativ anvendelse af AV-udstyr
1 af 6

Det har vi med succes gjort i AV CENTER, hvor vi udover at have hjulpet en række biblioteker, også har hjulpet en masse museer med deres formidlingsopgaver. En viden som vi erfaringsmæssigt har kunnet se, kan inddrages i den formidlingsopgave, der er hos bibliotekerne, fordi det både for biblioteker og museer handler om at inspirere til tilegnelse af ny viden uanset dens form.

Mere end bøger

På rigtig mange biblioteker er der masser af arrangementer i form af foredrag, teater, kurser, koncerter, borgermøder og meget andet, som drager borgere til biblioteket. Derfor er behovene for et bibliotek typisk også mangfoldige. De behov har også haft betydning for os som AV-leverandør, hvor det er vores opgave ved hjælp af AV-løsningen at bidrage til både inspiration og viden.

Én måde at gribe dette an på, kunne eksempelvis være ved at gribe denne arrangements-tankegang og etablere en scene med lyd og lys, som muliggør og gør disse levende arrangementer endnu bedre.

Scens på Borgernes Hus i Odense
1 af 6

Gør brug af vores erfaring

Går I med overvejelser om hvordan jeres nuværende bibliotek kunne vækkes yderligere til live med en AV-løsning, eller står I foran en ombygning eller ligefrem et nybyggeri, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har en alsidig erfaring, som kommer vil komme jer til gavn i forhold til både kreativitet og tryghed.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat