Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Stadions og haller

På stadions og i haller er hensynet til omgivelsernes formål essentielt når den rigtige AV-løsning skal vælges.

Når udstyr er placeret i kæmpestore lokaler eller udendørs, hvor en vildtfarende bold kan ramme det, stiller det særlige krav til AV-løsningen. Haller og stadions er typisk skabt med det altoverskyggende formål at kunne anvendes til sport, og det skaber nogle omgivelser vi som AV-leverandør helt naturligt må indordne os under.

Bliv dækket ind med lyd, lys og billede

Vi kan levere en totalløsning som inkluderer alt indenfor lys, lyd og billede. Vi har lavet løsninger for større sportsklubber men også for en række skoler og større eller mindre haller.

Behovene varierer altid, men uanset om du står foran en udskiftning af et delelement i jeres AV-løsning eller en komplet nyetablering, vil vi kunne hjælpe jer godt videre.

Velproportioneret lyd

På både stadions og i haller er lyd en udfordring, da lyden skal fungere i enten er meget stort rum eller udendørs. Det er naturligvis en akustisk udfordring, som kræver, at vi på forhånd beregner, hvordan en løsning vil fungere det pågældende sted. Kun på den måde kan vi sikre, at flest muligt vil kunne høre (og forstå) hvad der kommer ud af højttalerne, hvad enten det er musik eller tale.

Inden installationen er påbegyndt kan vi derfor tilbyde flere forskellige løsningsmodeller. I samarbejde med dig finder vi en løsning som opfylder de ønsker og krav I måtte have til lyd, brugervenlighed, økonomi og hvad der ellers måtte være af parametre.

Gør udstyret robust

I sportshaller er udstyret ofte udsat, når der skal dyrkes forskellige idrætsaktiviteter. Derfor sørger vi typisk for at placere udstyret strategisk klogt og ikke mindst tilbyde en løsning hvor det kan blive ydet ekstra beskyttelse - eksempelvis ved at placere projektoren i et beskyttende bur.

Et andet eksempel kunne være svømmehaller, hvor klor og fugtighed også stiller ekstraordinære krav til udstyret. Her tilbyder vi løsninger med udstyr som er særligt velegnet til dette formål og lever op til de standarder, som er påkrævet for at sikre en driftsikker og langtidsholdbar løsning.

Den bedste løsning er en benyttet løsning

Som med andet teknisk udstyr, så er det først en succes når det anvendes.

Hvad enten det handler om nemt at kunne tilslutte sin smartphone som lydkilde, vise materiale via en projektorløsning, avanceret lydstyring eller noget helt fjerde, så forsøger vi altid at lave en løsning, i en balance mellem brugervenlighed og fleksibilitet, som favner jeres brugersammensætning. På den måde sikrer vi at den leverede løsning, lever op til de krav som brugerne af løsningen har, uanset om behovene er basale eller avancerede.

Også til andet end selve hallen/stadion

Til båder haller og stadions hører somme tider også andre områder som omklædningsrum, fitnesslokaler, presseområder, lounges, mødefaciliteter og lignende, hvor det kan være ønskeligt eller ligefrem oplagt at tænke AV-løsningen ind.

I vores rådgivning gennemgår vi sammen jeres muligheder, så I enten kan tage det som en del af den samlede løsning eller tilføje det til en fremtidig ønskeseddel.

Vores erfaring sikrer det bedste forløb

Uanset om det ude eller inde har vi mange års erfaring med løsninger til haller, svømmehaller, multirum og stadions. I vores samarbejde med markedets bedste leverandører kan vi sikre en løsning, der passer til dine behov, krav og ønsker. Vi udfører installationen med vores egne teknikere og kan således sikre størst mulig fleksibilitet og hensyntagen til den daglige drift.

Kontakt os på telefon eller via nedenstående formular, så tager vi fat i dig hurtigst muligt:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat