Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

SAS Institute

Fremtidens digitale arbejdsplads er nu virkelighed hos SAS Institute. Oplev en imponerende 4,8 meter bred Samsung LED-storskærm og kvalitetslyd i konferencelokalet Ørsted samt smart indrettede Teams-mødelokaler. Læs mere i vores casestory nedenfor.

Afsnit i artiklen

Den globale softwarevirksomhed SAS Institute, der specialiserer sig i analyse og dataløsninger har til sit danske hovedkvarter i København valgt AV CENTER som leverandør af blandt andet Samsung LED-storskærm og løsninger til Teams-mødelokaler.

AV CENTERs rådgivning, indsigt og viden om produkter og løsninger har gjort, at vi har fået de helt rigtige løsninger til vores danske hovedkvarter.
Jan Conradsen Senior IT Manager, SAS Institute

I det nyopførte domicil på Havneholmen er der tænkt på fremtidens digitale arbejdsplads, hvor mange møder holdes online. I et tæt samarbejde mellem SAS Institute og AV CENTER, har vi sammen skabt fundamentet for dette, som du kan læse mere om nedenfor.

Konferencelokalet Ørsted med billede og lyd i top

I den ene ende af bygningen er der indrettet et stort konferencelokale, der meget naturligt, når man har udsigt til H.C. Ørstedværket er navngivet Ørsted. Med lysindfald fra 3 sider og store vinduespartier var det eneste rigtige at installere en 4,8 meter bred Samsung LED-storskærm. Lydmæssigt dækkes lokalet af 2 søjlehøjttalere fra Fohhn – igen den rigtige løsning grundet lokalets materialer og udformning.

Konferencelokalet 'Ørsted' med den 4,8 meter brede Samsung LED-storskærm
1 af 6

Da konferencelokalet også bruges til Teams-møder, er der i lokalet installeret kamera, Shure loftsmikrofon og betjeningspanel, så man nemt kan tilgå møderne. Bagerst i lokalet er der installeret en 98” Samsung medkigs-skærm, så oplægsholderen kan følge med i, hvad der vises på LED-storskærmen, uden at man behøver vende sig om.

Teams-mødelokaler med smart løsning til analoge noter

Når man er en del af en global koncern og med kunder i hele landet, er det naturligt, at mange møder holdes online. Derfor er alle mødelokaler også udstyret med videomøde-løsninger fra Poly. Videomøderne tilgås via Poly betjeningspanel på bordet. Al anden betjening af AV-udstyret sker fra et Biamp betjeningspanel, der er skjult bordbrønden i bordet.

Skærmene i mødelokalerne er monteret udenpå specialdesignede glastavler fra Lintex. Ud over, at det ser pænt og dekorativt ud, har det også den fordel, at man kan notere og brainstorme på glastavlerne. Har man brug for mere plads til at skrive på, er der ligeledes i mødelokalerne mobile glastavler fra Lintex.

1 af 6

For nem, sikker og hurtig deling af indhold fra mødedeltagerne og til lokalernes skærm er der i alle lokaler installeret Barco Clickshare løsning. Barco donglerne er, når de ikke er i brug, elegant placeret i AV CENTERs egenproducerede egetræsholder.

Foran hvert mødelokale er der installeret mødebookingskærme fra Crestron. Her kan man nemt og hurtigt danne sig et overblik over, hvilke lokaler der er booket og hvor lang tid, der er tilbage af mødet. Lyser mødebookingskærmen grønt, er lokalet ledigt og klart til brug.

Infoskærmsløsning

I receptionsområdet og andre steder i bygningen er der installeret infoskærme, der viser internationale nyheder fra BBC og information fra SAS Institute.

Infoskærm med nyttig information.
1 af 6

Om de leverede løsninger og samarbejdet siger Senior IT Manager Jan Conradsen fra SAS Institute: ”AV CENTERs rådgivning, indsigt og viden om produkter og løsninger har gjort, at vi har fået de helt rigtige løsninger til vores danske hovedkvarter. Specielt løsningerne i konferencelokalet Ørsted taler for sig selv. Knivskarpe billeder fra LED-skærmen og den bedste lyd fra Fohhn-højttalerne. Vi er rigtigt glade for løsningerne og samarbejdet med salgs- og installationsteamet hos AV CENTER”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat