Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium: Perfekt til mellemstore mødelokaler

Sennheiser har lanceret deres nye TeamConnect Ceiling Medium, en avanceret loftsmikrofon designet til at forbedre lydydelsen i mellemstore mødelokaler og konferencerum. Dette produkt er en del af Sennheisers populære TeamConnect Ceiling-serie, der er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed.

Afsnit i artiklen

Som en af de absolut største forhandlere af Sennheiser i Danmark er vi trygge ved også at kunne give vores anbefaling til deres seneste skud på stammen indenfor loftsmikrofoner: TeamConnect Ceiling Medium. Nedenfor kan du læse mere om produktet fra den traditionsrige tyske virksomhed.

Bliv klogere på TeamConnect Ceiling i videoen.

Avanceret støjreduktion

Den nye loftsmikrofon er opgivet til at have en dækning på 40 m2. Dens succesfulde storebror TeamConnect Ceiling 2 dækker 80 m2.

TeamConnect Ceiling Medium er Sennheisers første runde loftsmikrofon.
1 af 6

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium har avanceret støjreduktionsteknologi. I forsøget på hele tiden at skabe de allerbedste forudsætninger for at skabe den størst mulige talegenkendelighed, udvikler Sennheiser hele tiden på den softwareteknologi, der er i deres mikrofoner. Bl.a. ved teknologier som TruVoicelift og Beamforming, som sikrer at netop lyden fra stemmer opfanges tydeligt.

Tilsammen betyder det bedre lyd hos din modtager, og du slipper for at skulle gentage dig selv. 

TeamConnect Ceiling Medium installeret hængende fra loftet.
1 af 6

Diskret og nem at installere

TeamConnect Ceiling Medium er en diskret og let installerbar loftsmikrofon. Den kan ligesom den lidt større TeamConnect Ceiling 2 monteres nedsænket i wires, på loftet eller i selve loftet. Uanset hvilken montering der vælges er den diskrete runde loftsmikrofon rigtig flot løsning.

Den er naturligvis også let at integrere med eksisterende AV-systemer, hvilket betyder, at den kan installeres uden behov for ændringer i lokalet.

De tre måder hvorpå Sennheisers loftsmikrofoner kan installeres.
1 af 6

Gør designet personligt

TeamConnect Ceiling Medium er mulig at brande på forskellige måder. Du kan eksempelvis udskifte Sennheiser-logoet i bunden af den runde loftsmikrofon med din egen virksomheds logo.

Det er også muligt at få special-malet loftsmikrofonen hvis hvid eller sort/mørk grå ikke passer ind i lokalets øvrige indretning. Ja faktisk er en vinyl-farvning mulig, hvilket giver nogle muligheder for et helt unikt udseende.

Det er både muligt kreativt at lade loftsmikrofonen fremstå helt særligt eller falde fuldstændig i et med omgivelserne med vinylfarvning. Se blandt andet nogle af mulighederne her - vist på TeamConnect Ceiling 2 men også muligt på Medium.
1 af 6

Sennheiser rimer på fremragende lyd

Sennheiser bygger på mere end 75 års tysk ingeniørkunst og er fortsat et af de mest anerkendte og respekterede mærker indenfor lydbranchen. Formentlig af samme grund blinker Sennheiser heller ikke ved at tilbyde 5 års garanti på TeamConnect Ceiling Medium.

Kunne du tænke dig at opleve loftsmikrofonen i funktion eller øvrige løsninger, som løfter dit online videomøde, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat