Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV udstyr til messer og udstillinger – vi hjælper dig med at få dit budskab ud

At præsentere sine produkter eller ydelser på den mest attraktive måde, er en særlig disciplin, hvor opstilling, tilgængelighed, lysindfald og budskaber skal gå op i en højere enhed – og det ofte på et meget begrænset område. Det gælder om at udnytte de tilgængelige kvadratmeter bedst muligt, så forbipasserende intuitivt får lyst til at besøge netop din udstilling.

Afsnit i artiklen

Vi har i tyve år hjulpet den enkelte udstiller med opsætning af kreativ lyssætning, skærme til visualisering samt givet mulighed for retningsbestemt lyd til enten stemningsmusik eller information. Vi har også været leverandør til hele messeområder, hvor vi har sikret infrastrukturen på el, adgang til netværk samt generel lyssætning. Og i samarbejde med messens arrangør, har vi kunnet tilbyde individuel assistance til hver enkelt udstiller.

Hvad kan vi hjælpe med?

Når du skal på messe eller skal afholde en udstilling, er vi din tekniske sparringspartner og leverandør af professionelt AV udstyr, der sikrer, at du kan få dit budskab ud til alle deltagerne. Vi går gerne med på råd tidligt i planlægningen af din messestand, på den måde bliver AV løsningen bedst integreret. Skal du afholde en udstilling, er vi gerne teknikansvarlige og sørger for udlejning af AV udstyr til udstillerne. Ud fra dit arrangement, dine ønsker og behov laver vi et oplæg, der blandt andet kan indeholde følgende:

  • Infoskærme
  • Skærmvægge
  • Højttalere og mikrofoner
  • Lys

Hvis der sammen med udstillingen er konference- og breakout-lokaler, kan vi også til disse levere professionelt AV udstyr og kompetente teknikere. Og afsluttes din messe med et fællesarrangement eller en aftenfest, er vi naturligvis også leveringsdygtige i AV udstyr til sådanne.

Hvis du vælger os som leverandør, får du én leverandør, der tager det samlede tekniske ansvar. Men ikke nok med det, vores kreative grafiske afdeling er også gerne en aktiv medspiller, der kan hjælpe dig med det visuelle udtryk på din messestand eller udstilling.

Skærme

Når du er på udstilling, skal dit budskab komme klart og tydeligt ud. Vi udlejer fladskærme helt op til 98”. Vi kan også være behjælpelige med leje af interaktive touchskærme, så du kan vise interaktive præsentationer, hvor de besøgende selv kan navigere rundt. For at skærmene bliver bedst implementeret i dit standdesign, går vi gerne med på råd i planlægningsfasen. Vi kan rådgive dig, om skærmene skal stå på standere, hænge på væggene, bygges ind i væggene eller nedhænges fra loftet.

Skærme ved messe.
1 af 6

Som messearrangør er det vigtigt at få information ud til de besøgende. Infoskærme placeret rundt omkring i udstillingslokalet gør, at folk hele tiden bliver eksponeret for informationen, og derved får en god oplevelse.

Skærmvægge

Ønsker du at skabe større opmærksomhed om din virksomhed og dit produkt på din messestand, kan det eksempelvis gøres med en fleksibel skærmvægsløsning. De enkle skærme er specialdesignede og har en meget tynd ramme, så når de sættes sammen, ses et stort billede. Du bestemmer selv, hvordan skærmvæggen skal sammensættes, men det kunne eksempelvis være 2x2 skærme, 3x2 skærme eller 3x3 skærme. For at skærmene bliver bedst muligt implementeret i dit standdesign, går vi gerne med på råd i planlægningsfasen. Vi kan rådgive dig, om skærmene skal stå på standere, hænge på væggene, bygges ind i væggene eller nedhænges fra loftet.

Som messearrangør kan du bruge skærmvæggen til at få information ud til de besøgende i ekstra stort format. Brug eventuelt skærmvæggen til at byde velkommen i ankomstområdet, eller brug den som reklamemedie for udstillerne.

Skærmvæg på messe.
1 af 6

Højttalere og mikrofoner

På messestanden kan vi være behjælpelige med højttalere til enten stemningsmusik eller information. Vi kan retningsbestemme højttalerne, så en given information kun kan høres på udvalgte steder på stande. Skal du afholde seminarer eller produktfremvisninger på din stand, kan vi hjælpe dig med trådløs mikrofon til oplægsholderen og diskret højttalerløsning, så tilhørerne kan høre, hvad der bliver sagt, uden at det behøver at være så højt, at du generer nabostandene. Har du deciderede rundvisninger på din stand, hvor større eller mindre grupper skal vises rundt, tilbyder vil leje af tourguidesystem. Her taler rundviseren i et headset, og tilhørerne har høretelefoner på. På denne måde kan du fastholde de besøgende, og du sikrer, at de hører, hvad der bliver sagt.

Som messearrangør kan vi være behjælpelige med højttalerløsninger til eksempelvis seminarlokaler og konferencelokaler. Vi tilbyder mindre mobile højttalerløsninger, der eksempelvis kan bruges, hvis der skal være musik i ankomstområdet, når udstillingen starter.

Skab stemninger med lys

Belysningen af din messestand kan være med til at sætte en stemning, mens punktbelysning af dine viste produkter kan være med til at fremhæve og synliggøre. Vi tilbyder professionelle produkter til både dekorations- og punktbelysning. Vores dygtige udlejningsteknikere programmerer lyssætningen, så den passer til dit behov.

Til messearrangøren kan vi være behjælpelige med generel lyssætning til udstillingen, ligesom vi kan levere udstyr til kreativ dekorationsbelysning af vægge og lofter.

Lys opsat ved messe.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat