Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Videobarer

Med det stigende behov for og ønske om at kunne benytte videokonference-udstyr i virksomhedens mødelokaler, er 'videobaren' opstået.

Hør Claus og Søren fortælle lidt mere om hvordan en videobar med Microsoft Teams Rooms fungerer:


Hvad kendetegner en videobar?

Videobaren minder både ordlydsmæssigt og i nogen grad også visuelt om den mere kendte soundbar, der alene er et højttalerprodukt. Men videobaren har udover højttalere der forbedrer lyden, også både et webcam og en eller flere mikrofoner.

Logitech Rally Bar Hel Og Skilt Ad 01

På den måde er videobaren et alt-i-et-produkt, der hurtigt kan muliggøre videokonference.

Udnyt videobaren hvor den er bedst

Videobaren er et rigtig godt produkt til små og mellemstore mødelokaler samt huddlerooms/huddle spaces. Nogle videobarer kan eksempelvis også udbygges med yderligere mikrofoner, så lyden bagerst i et lidt større mødelokale fortsat kan høres.

Små Og Mellemstore Mødelokaler Med Videobar

Det er dog vigtigt at holde sig for øje at videobaren helt naturligt også har sine begrænsninger, og ikke vil kunne gøre det ud for eksempelvis en loftsmikrofon, og typisk vil møde sin begrænsning i de store mødelokaler.

Det hele afgøres dog af det eksakte lokale, så tag fat i os ift. en vurdering af hvordan dine mødelokaler udstyres så de hverken er over- eller underproportioneret til det pågældende lokale.

Hvilken videobar skal jeg vælge?

Et ikke ualmindeligt spørgsmål men lige så svært at svare på, som hvis du spurgte hvilken bil du skulle vælge. Der er naturligvis nogle fysiske forhold, hvor vi kan gå ind og anbefale en specifik videobar ud fra nogle hardwaremæssige betragtninger. Derfor vil vi ud fra en hardwarebetragtning godt kunne give en anbefaling, mens at parametre som design og økonomi kan være en mere individuel betragtning.

Har du brug for inspiration kan du tage et kig på nogle af følgende sider:

Se også vores case-story fra STOK Emballage nedenfor.

Hellere spørge en gang for meget

Er du i vildrede over om en videobar kunne være en gangbar løsning i et eller flere mødelokaler, eller har du brug for råd og vejledning om videokonference helt generelt, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat