Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Skræddersyede kurser

Står du med et behov for et skræddersyet kursus i din virksomhed, som klæder dine ansatte på til at kunne benytte og få det største potentiale ud af AV-løsningerne i virksomheden, så tøv ikke med at kontakte os.

Afsnit i artiklen

Vi har afholdt adskillige undervisningsforløb og kan tilbyde enkeltstående såvel som gentagne kurser, hvor alle deltagere bliver klogere på AV-udstyret og får større tryghed ved at bruge det. Ofte giver vi også et indblik i features, som man måske ikke havde et kendskab til i forvejen, men som kan gøre brugeroplevelsen endnu bedre.

Typisk vil et kursus blive varetaget af en af vores specialister, som har en baggrund i undervisning. Det betyder at de er vant til at undervise andre, og benytter afprøvede indlæringsteknikker.

Afklaringsforløb

Inden vi afholder kurset/kurserne tager vi en snak med jer om jeres forventninger i forhold til udbyttet af kurset. Der får vi afstemt jeres behov og niveau, så vi sikrer at vi eksempelvis ikke får afholdt et meget detaljeorienteret kursus, hvis der mere er brug for en overordnet gennemgang.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat