Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Få ro og fokus med EPOS' IMPACT 1000-headset - EPOS IMPACT 1000

EPOS IMPACT 1000 er et af flagskibsprodukterne fra den danske virksomhed EPOS, der skiller sig ud med sine stærke noise-cancelling egenskaber og materialekvalitet. Læs mere om EPOS Impact 1000 nedenfor.

Afsnit i artiklen

Hvorfor har jeg brug for et godt headset?

For nogen kan det virke som en unødvendig investering at købe et kvalitets-headset, men i virkeligheden har vi aldrig haft mere brug for headsets end tilfældet er i dag.

En undersøgelse fra markedsforskningsfirmaet Gartner viser, at vi aldrig har holdt flere videomøder, end vi gør i dag. I 40 % af alle disse videomøder deltager kun to personer. Dette tal er steget med 25 % fra 2021 til 2022.

Det kan være udfordrende at holde et videomøde i et åbent kontorlandskab, men et headset kan gøre det betydeligt lettere.
1 af 6

Netop fordi vi holder flere og flere 2-personersmøder bliver headsettet endnu vigtigere, fordi disse møder tit afholdes med ens personlige udstyr foran ens egen computer, omgivet af støj i større eller mindre grad.

Det rigtige headset

EPOS IMPACT 1000 er et af de bedste headsets på markedet, når det kommer til støjreduktion. Det har en avanceret teknologi, der kan reducere støj med op til 35 %.

EPOS har udviklet en teknologi de kalder BrainAdapt. BrainAdapt benytter en kombination af aktiv støjreduktion, passiv støjreduktion og akustikdesign til at reducere lydforstyrrelser. 

BrainAdapt er EPOS' egen teknologi, der reducerer støjen betragteligt.
1 af 6

Aktiv støjreduktion bruger mikrofoner til at registrere støj og derefter generere lydbølger, der er modsat faset med støjen, for at annullere den. Passiv støjreduktion bruger fysiske barrierer, såsom skum eller plastik, til at blokere for støj. Akustikdesign bruger teknikker som lydreflektion og absorption til at forbedre lydkvaliteten.

Undersøgelser (bl.a. DTUs Centre for Applied Hearing Research (CAHR)-afdeling) har vist at teknologien kan reducere lydforstyrrelser med hele 35%. Noget der utvivlsomt øger din koncentrationsevne, og sikrer dig de bedste betingelser for at kunne yde dit bedste.

Det usynlige mødelokale

Selv om du nok primært vil mærke det indirekte, så er endnu et plus ved EPOS IMPACT 1000 også en mikrofon i høj kvalitet. Det betyder at det ikke alene er dig der slipper støjen omkring dig, men også modtageren i den anden ende.

Mikrofonens evne til at si unødvendig støj fra, og sikre den rene og klare lyd fra din tale (i samspil med headsettets førnævnte evne til at støjreducere for brugeren), gør at nogen beskriver det som at træde ind i et usynligt mødelokale, hvor man uforstyrret kan holde sit møde. 

EPOS IMPACT 1000 kan være med til at skabe ro og fokus i eksempelvis et åbent kontormiljø.

Sidder man i et åbent kontorlandskab, hvad 64% af alle kontoransatte gør (jf. Dansk Industri, 2022), er EPOS IMPACT 1000 et af de bedste hjælpemidler en arbejdsgiver kan give sine ansatte. Og selv hvis udviklingen peger i retning af en mere hybrid arbejdsplads, vil headsettet også gøre en positiv forskel, når der arbejdes hjemmefra ved at sikre god lyd og ligeledes bekæmpe støjgener der.

Prøv det i virkeligheden

Vi har hjulpet mange med at rådgive om sammensætningen af det personlige videomødeudstyr. Det kan være en svær beslutning, og i større virksomheder også en beslutning, der berører mange brugere.

Hvis du kontakter os via formularen nederst på siden, så finder vi sammen et tidspunkt, hvor vi kan få en god dialog om din virksomheds behov. Det vil være muligt at besøge vores showrooms, og få mulighed for at prøve nogle forskellige typer af udstyr, så du på det bedst mulige grundlag, kan træffe en beslutning, som vi er sikre på dine kolleger vil takke dig for.

Du kan naturligvis også læse mere om EPOS' IMPACT 1000 headset her.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat