Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Udendørs lyd

Ønsker du udendørs lyd stiller det nogle helt andre krav til højttalerne og udstyret i øvrigt.

Afsnit i artiklen

Når man arbejder i udendørs lyd er der flere forudsætninger som skal tages i betragtning. Nedenfor har vi samlet nogle af overvejelserne, og er naturligvis også behjælpelige med at sikre dig den bedst mulige udendørs lyd.

Fast installation eller mobil løsning?

En af de ting man skal overveje er, om der er tale om en fast installation eller mobil løsning. 

1 af 6

Ønsker du på dagligt niveau at gøre brug af udendørs lyd på fx en terrasse, i haver, foran bygninger eller lignende, så vil en fast installation give mening. Løsningen kan proportioneres efter behov, og vil også i nogen grad kunne integreres og skjules, så den bliver hørt mere end set. Noget der tit efterspørges ved eksempelvis kirker og restauranter.

Sonance højttalere skjult ved blomster.
1 af 6

Skal den udendørs lyd alene opnås ifm. bestemte arrangementer eller på anden måde afmålte tidsrum, kan den mobile løsning være et oplagt valg. Den mobile løsning giver dig mulighed for at opsætte udstyret når du har behov for det, og ikke mindst der hvor du har behov for det.

Transportabel Bose-højttaler.
1 af 6

Til lidt større arrangementer som en koncert, tale for en lidt større forsamling eller lignende, der kræver et større lyd-setup og en professionel afvikling, tilbyder vi i AV CENTER naturligvis også udlejning af udstyr. 

Vejr og vind

Det meget omskiftelige danske klima, som både byder på nedbør, samt varme og kulde, stiller krav til udstyrets kvalitet. Det er derfor vigtigt at vurdere hvor udstyret skal placeres ift. vurderingen af, hvilket udstyr du skal investere i.

Det danske klima kan være hårdt ved højttalerne.
1 af 6

En permanent installation eksponeret for regn/sne samt direkte sollys og minusgrader, vil kræve at udstyret er helt specifikt udviklet til denne disciplin, og vil under alle omstændigheder stille store krav til udstyret.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, under hensyntagen til den fysiske placering i kombination med dine ønsker/behov.

Lyd på stadions og lignende

Udendørs lyd er også tæt forbundet med stadions og lignende udendørs sportsafviklingssteder. Her kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Ønsker du yderligere inspiration til hvordan udendørs lyd kunne se ud og etableres i netop din situation, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat