Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Airtame

Airtame er et enkelt og brugervenligt produkt, med avancerede muligheder inden for blandt andet digital signage og cloud management.

Hvad er Airtame og hvordan fungerer den?

Airtame er en løsning der nemt lader dig dele fra din computer eller mobile enhed, til den skærm som Airtame-enheden er tilsluttet, ved brug af deres app, eller uden software med Airplay, Miracast eller Google Cast.

Derudover giver Airtame-enheden også mulighed for at blive benyttet til forskellig information/digital signage, hvis/når de ikke anvendes til skærmdeling.

Du kan styre dine alle dine Airtame-enheder via cloud management, som let giver dig mulighed for at tage kontrol over enhederne uanset om det er 1 eller 1.000.

Du kan se og læse mere om Airtame her, og blandt andet også se hvilke fordele og ulemper Airtame har i forhold til sine konkurrenter.

Airtame Gold Partner

AV CENTER er Airtame Gold Partner, og det giver også dig nogle fordele som kunde.

Airtame Gold Partner badge

Når Airtame kommer med nyt udstyr, er vi i AV CENTER som Gold Partner nogle af de første til at modtage informationen. Det betyder at vi kan vejlede dig bedst muligt som kunde, fordi vi allerede når produktet udkommer, har en stor viden om dets muligheder. 

Samtidig modtager vi hurtigt demo-enheder, så vi ikke kun kan fortælle dig om produktet men også vise dig produktet.

Derudover sikrer certificeringen også at vi løbende modtager uddannelse som giver vores teknikere viden om software-opdateringer og de bedste forudsætninger for at kunne løse eventuelle fejl.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre hvordan vi kan hjælpe dig med for eksempel en Airtame-løsning, så kontakt os på nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat