Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Mødelokaler

En komplet AV løsning i møde- eller konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltagerene får den bedste oplevelse.

Afsnit i artiklen

Vi har stor erfaring med at indrette møde- og konferencelokaler med professionelt AV udstyr, og vi står naturligvis til rådighed med vores ekspertviden, så du får en løsning, der lever 100 % op til dine ønsker og behov. Det kan til tider være en jungle at finde rundt i produkter og tekniske termer, når du skal vælge det rigtige AV udstyr til dit mødelokale, derfor gør vi en stor indsats for indgående, og på et let forståeligt sprog, at forklare dig, hvad det er, vi tilbyder, og hvilke fordele du opnår med AV udstyr fra os.

Du kan læse mere i afsnittene nedenfor, men se eventuelt også vores undersider, der giver yderligere viden om specifikke mødelokaler eller ønsker til disse:

Hvad kan vi tilbyde dig?

Det komplette møde- eller konferencelokale danner de perfekte rammer for afholdelse af møder, præsentationer, undervisning eller foredrag. Den komplette løsning giver dig en lang række fordele i hverdagen, da udstyret altid er klar til brug. Vi tilbyder blandt andet:

  • Projektorløsninger
  • Skærmløsninger
  • Professionel lyd i mødelokalet
  • Betjeningsløsninger
  • Trådløs overførsel af signal fra PC til mødelokalets projektor eller skærm

Projektorløsninger

Hvis projektor og lærred er den bedste løsning for dig, kan projektoren enten monteres på et beslag, som hænger ned fra loftet, eller i en lift, som kører ned fra loftet, når den skal bruges. Montering af projektoren i en lift er en æstetisk flot løsning, da projektoren er skjult, når den ikke er i brug. Løsningen med montering i lift kan også være en god idé, hvis man er plaget af tyverier, da projektoren ikke er synlig. Hvis projektoren monteres på lofthængt beslag, kan der ud over projektoren monteres et tyverisikringsbur, der forhindrer tyven i at tage projektoren.

Projetkorløsning der kan skjules i loftet
1 af 6

Skærmløsninger

Hvis du ikke ønsker en projektorløsning, kan der installeres en professionel skærmløsning. Ønsker du en enkelt skærm, kan vi tilbyde skærme helt op til 103". Ønsker du en endnu større skærmløsning, kan dette løses ved at sætte flere skærme sammen til en skærmvæg eller en LED storskærm.

Skærmløsning hos Aarhus Havn
1 af 6

Skærm eller projektor?

Det er naturligvis individuelt hvilken løsning, der passer bedst til dine lokaler. Fordelene ved en storskærmsløsning er, at driftsøkonomien er lav, og billedet vil altid fremstå knivskarpt. Fordelen ved en projektorløsning er, at du for forholdsvis billige penge kan lave et stort billede på lærredet. Vi sammensætter altid den løsning, der passer bedst til lokalet, og samtidig dækker dine behov og ønsker.

Laser projektorløsning på Hindsgavl Slot i Middelfart
1 af 6

Professionel lyd

Med et professionelt lydsystem installeret i dit mødelokale øger du muligheden for at holde spændende og inspirerende møder. Hvis oplægsholderen bruger mikrofon, kan lyden sendes ud i højttalerne - det samme vil være muligt, hvis du ønsker at vise en film. Højttalerne placeres, så de sidder så diskret som muligt, alternativt kan de monteres i loftet. Hvis du ikke har brug for et fastinstalleret lydsystem i dit mødelokale kan vi også tilbyde mobile lydsystemer. Fordelen ved et mobilt lydsystem er, at du kan bruge det i alle lokaler, og du han tage det med på farten, hvis der er behov for det.

Genelec højttalere i mødelokale ved siden af skærm
1 af 6

Betjeningsløsninger

Hvis dit mødelokale bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det vigtigt, at betjeningen af AV udstyret er nem og intuitiv. Alt efter hvad dine behov og ønsker er, kan vi tilbyde både avancerede rumstyringssystemer og mere simple betjeningspaneler.

Med et trådløst rumstyringssystem i dit mødelokale har du mulighed for at styre alt udstyr i lokalet. Det kan blandt andet være projektor, lærred, skærm, gardiner, lys, lyd og mikrofoner. Det er også muligt at programmere systemet, så et tryk på det trådløse panel udfører flere handlinger på samme tid. For eksempel kan tryk på knappen "PC" tænde projektoren, samtidig med at lærred og mørklægningsgardiner kører ned, og lyset slukkes. Ud over at det er nemt og smart, betyder det også, at det er slut med at lede efter forsvundne fjernbetjeninger.

Trådløst Crestron betjeningssystem via iPad
1 af 6

Betjeningspanelet monteres enten i væggen, i kabelkanalen eller i en bordbrønd. Du bestemmer, om du vil have panelet placeret ved indgangen sammen med kontakterne til lyset eller et andet sted i lokalet. Ved hver knap sidder der en lysdiode, der indikerer, hvad der er trykket på. Panelerne kan udbygges, så man blandt andet kan skrue op og ned for lyden.

Neets betjeningspaneler monteret i træpult
1 af 6

Trådløs overførsel

Mange oplever, at det er en udfordring, når man skal tilslutte sin PC til mødelokalets projektor eller skærm. For hvad gør man, når nu, at skærmen eller projektoren har HDMI indgang og ens PC kun har DVI udgang. Løsningen kunne være selvfølgelig være en adapter, men de har en tendens til at forsvinde fra mødelokalet. I stedet tilbyder vi forskellige løsninger til trådløs overførsel af PC’ens signal til mødelokalets projektor eller skærm. Der findes mange forskellige løsninger og nogle er stærke til overførsel af billede og lyd mens andre er stærke til video. Ud fra dine behov og krav, kan vi altid finde den rigtige løsning.

Skærmvæg med 4 skærme til mødelokale ved Aarsleff
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat