Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV udstyr til events og shows – lad os sammen skabe rammerne for en uforglemmelig aften

For os er afviklingen af et event eller show altid en festlig og sjov opgave. Formålet med eventet er jo, at give sine gæster noget ekstra – forkæle dem i lækre, kreative rammer, hvor spændende lys og uventet scenografi bliver suppleret af god lyd og interessante billeder.

Afsnit i artiklen

Men intet event, uden AV løsninger, der giver dig en platform til at indtage scenen fra, musikeren et lydanlæg til at spille på og en kreativ lyssætning til at sætte stemningen. I samarbejde med dig, skaber vores kreative afdeling rammerne for en uforglemmelig aften, som efterlader gæsterne med en fantastisk oplevelse.

Optrædende på scene.
1 af 6

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Der er mange ting, man skal tænke over, hvis man skal holde en firmafest, et event eller et show. Vi kan være behjælpelige med alt det tekniske udstyr, der kan være med til at gøre festen eller arrangementet til en uforglemmelig oplevelse. Vi går gerne med på råd tidligt i planlægningen af dit arrangement. Ud fra de fysiske rammer, dine ønsker og behov laver vi et oplæg, der blandt andet kan indeholde:

  • Lyd/højttalere
  • Lys og dekorationsbelysning
  • Skærme og projektorer
  • Mikrofoner
  • Kameraproduktion
  • Streaming
  • Inddækning
  • Scene
  • Mobil LED skærm

Hvis du vælger os som leverandør, får du én leverandør, der tager det samlede tekniske ansvar. Men ikke nok med det, vores kreative grafiske afdeling er også gerne en aktiv medspiller, der kan hjælpe dig med det visuelle udtryk på dit næste arrangement.

Lys på bygning.
1 af 6

Lyd til små og store events

Skal dit event være en succes, er det alfa og omega, at deltagerne kan høre, hvad der bliver sagt fra scenen. Lydniveauet skal være behageligt og taleforståeligheden skal være i top. Vi tilbyder udlejning af professionelle højttalersystemer, der kan dimensioneres alt efter salens størrelse og dine behov og ønsker. Vi sørger for, at deltagerne kan høre eventuelle taler fra scenen, den afdæmpede hyggemusik under spisningen, og når dansegulvet efterfølgende skal indtages, sørger vi for god lyd, hvad enten det er en DJ eller et liveband, der står for underholdningen.

Har du brug for professionel afvikling af lyden under dit event, har vi både udstyret og mandskabet, der kan løfte den opgave.

Lys til større show.
1 af 6

Kreativt lys og dekorationsbelysning til dit næste event

Sammen med et flot dækket bord og lokalets udsmykning, er den rette lyssætning med til at skabe rammerne om den perfekte aften. Lys skaber stemninger, så lad lyset være en aktiv del af totaloplevelsen, hvor både væggene og bordene er kreativt belyst. Hvis de fysiske rammer er en messe- eller sportshal, vil en kreativ dekorationsbelysning være med til at skabe en hyggelig og imødekommende stemning. Vi tilbyder professionelle produkter til både dekorations-, scene- og lokalebelysning, og vores dygtige udlejningsteknikere programmerer lyssætningen, så den passer til eventets udtryk.

Dekorationslys.
1 af 6

Skærme og projektorer - få dit budskab ud i stort format

Vores store udvalg af projektorer til leje og tilhørende lærreder gør, at vi altid kan finde en løsning, der vil dække dine behov og ønsker. Hvis du vælger en løsning med et bredt lærred til dit event, kan vi vise flere forskellige billeder på samme tid, eksempelvis præsentation i den ene side og ved siden af det, et kamerabillede af oplægsholderen. Foregår dit event i et langt og måske lavloftet lokale, kan vi lave en løsning med et stort lærred over scenen og så flere mindre lærreder fordelt ned gennem lokalet. På den måde sikrer vi, at alle kan se, hvad der vises på lærredet. Mulighederne er mange, og vores kreative grafiske afdeling går gerne med på råd tidligt i processen, så alle dine ønsker og krav tænkes ind i løsningen.

Hvis der er mange deltagere til dit event, vil det være en god ide at opsætte infoskærme i gangarealer og pauserum. På denne måde, er deltagerne altid informeret om tidsplan, og hvad der skal ske hvornår. Vi udlejer fladskærme helt op til 98”.

Mikrofoner

Når du skal tale for en større forsamling, er det bedst for både taleren og tilhørerne, at der gøres brug af en mikrofon. Taleren kan tale i et normalt toneleje uden at skulle anstrenge sig, og tilhørerne får det fulde udbytte. Vi udlejer både headset-, clips, og håndmikrofoner.

Kameraproduktion

Nogle events skal foreviges på kamera og gemmes til senere brug. Vi tilbyder udlejning af helt simple kameraer på stativ, som du selv kan betjene og større professionelle kameraopsætniger, hvor vi stiller med kamerafolk. Det, som optages, kan enten vises på storskærmene eller lagres, så du efterfølgende kan få det. Er der pressedækning til dit event eller show, deler vi gerne vores kamerasignal, så pressen også kan få de bedste billeder.

Kameraproduktion til event.
1 af 6

Streaming af dit event ud til hele verden

Du kan også vælge at få dit event streamet live ud via internettet. Det gør, at andre interesserede kan følge med i, hvad der sker, uden selv at være til stede i lokalet. Du bestemmer som arrangør, om der skal være offentlig adgang, eller om man skal være inviteret og dermed have et login for at få adgang til streamingen. Hvis du holder et stort event i flere forskellige lokaler mv., kan du også vælge at få streamet indholdet fra hovedscenen ud til skærme i eksempelvis kaffe- og breakout-områder. Modtagerne kan se det streamede på tablets, mobile enheder eller direkte på en hjemmeside på deres laptop. Det er også muligt at vise det streamede via din egen hjemmeside. Vi tager os af hele processen i forbindelse med streaming fra udstyr og opsætning til afvikling. Mødet kan efterfølgende gemmes til on-demand visning.

Inddækning

Vi kan forvandle en ellers stor og tom messehal til en intim og hyggelig lokation ved hjælp af inddækning og kreativ dekorationsbelysning af ydervæggene. Dine gæster vil aldrig fornemme, at eventet foregår i en ”stor tom hal”. Vores kreative afdeling går gerne med på råd tidligt i processen, så vi kan lave en løsning, der er helt unik for dit event.

Få skabt en hyggelig stemning i alle typer af omgivelser.
1 af 6

Scene

Vi bygger scener, præmiepodier og catwalks i forskellige størrelser og niveauer, og det er dine behov og ønsker, der sætter grænsen. Vores kreative grafiske afdeling udarbejder gerne uforpligtende forslag til scenografi, der vil være med til at gøre dit event helt unikt. Hvis eventet foregår udendørs, tilbyder vi udlejning af mobil scenetrailer, der nemt og hurtigt kan stilles op, der hvor du ønsker det.

Vi bygger scener af enhver art.
1 af 6

Mobil LED skærm

Til udendørs events tilbyder vi leje af mobil LED skærm. Den mobile LED skærm er bygget ind i en stor trailer og kan placeres der, hvor den gør bedst gavn og skaber mest blikfang. Du kan med fordel bruge den mobile LED skærm til at vise kamerabilleder fra scenen under en koncert. Da det er det viste indhold, der gør skærmen interessant, kan vores kreative grafiske afdeling, i samarbejde med dig, være behjælpelige med udarbejdelse af indholdet.

Referencer

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat