Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Hotel TV

Vi gør det nemt at imødekomme kravet om TV på hotelværelset, og sørger for at du får en løsning som kan styres centralt og sikrer minimal vedligeholdelse.

Allerede ved kravet om den første stjerne, kræves det af hotellet, at der er tv på alle værelser. Af samme grund er Hotel TV en oplagt og for mange uundværdlig løsning for hoteller og konferencesteder.

Få den rigtige løsning

Vi samarbejder med markedets førende leverandør af Hotel TV til værelserne. Vi tilbyder både løsninger med traditionelt Coax antennekabel samt digitale IP-løsninger. Hotel TV’et er koblet op på et centralt styret management system, hvor du kan styre det indhold som skal møde gæsten, når de kommer ind på værelset første gang.

Sammen med dig finder vi den løsning der passer bedst til jeres hotel. Vi holder os løbende orienteret om den teknologiske udvikling, så løsningsforslagene afspejler hotelgæsternes forventninger og krav.

Din samarbejdspartner

Vi er din samarbejdspartner, både når du skal udskifte eller udbygge din eksisterende Hotel TV-løsning, og når du skal have inspiration til et nyt projekt.

Få et tilbud på din Hotel TV-løsning

Kontakt os via nedenstående formular, hvis du ønsker at få et tilbud på en konkret Hotel TV-løsning til dit hotel/konferencested.

 

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat