Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Virksomheder

Med mange års erfaring indenfor AV-løsninger, står vi også klar til at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Afsnit i artiklen

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, ny eller gammel, så har I brug for en AV-løsning. AV-løsningen dækker over alt fra skærme, højttalere, betjeningsløsninger, videokonference og tusindvis af andre ting, som tilsammen udgør netop jeres AV-løsning.

Vi tager udgangspunkt i jeres behov

Når alle disse delelementer skal sammensættes er hensyntagen til de evigt omskiftelige teknologiske fremskridt en vigtig parameter, men langt fra den eneste parameter. Hensyn til bygningens og lokalernes indretning og de naturlige konsekvenser af fx lysindfald og akustik, er også essentielle forhold i jagten på den bedste løsning.

Derudover er der hensynet til brugerne af løsningen og ikke mindst formålet. I balancen mellem det brugervenlige og avancerede, mellem det æstetiske og funktionelle, og mellem det prisbevidste og kvaliteten finder vi i samråd med jer løsningen, som passer til jeres virksomhed. På den måde at finder vi den rigtigste og dermed også bedste løsning.

Vi dækker alle områder af din virksomhed

Når vi skal hjælpe med at udstyre din virksomhed med AV-udstyr, er valget af udstyr naturligvis afhængigt af hvor det skal placeres. Læs mere om nogle af områderne nedenfor:

 • Mødelokaler
  Store som små så øges effektiviteten af mødelokalet hvis det er udstyret korrekt.
 • Kantiner/fællesarealer
  Kantiner og fællesarealer er udover at være stedet, hvor vi dagligt spiser, også typisk der hvor virksomheder har mulighed for at samle alle virksomhedens ansatte. Det giver nogle unikke muligheder, hvor man med det rette AV-udstyr kan opnå flere formål.
 • Receptioner
  I receptionen møder og danner man sig sit første indtryk af den virksomhed man besøger. Her påkræves typisk en flot løsning, som medvirker til det gode indtryk. Diskrete højttalerinstallationer, informationsskærme og/eller eksklusive mærker er eksempler der ofte ses i receptioner.
 • Auditorier
  Det store rum stiller krav til lyd og billede, så alle i auditoriet får maksimalt udbytte.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat