Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Mazak Danmark

Mazak har fået både imponerende LED-storskærme og brugervenlige Teams-løsninger til mødelokalerne. Alt sammen med til at gøre 'Mazak Technical Center' til et topmoderne domicil.

Afsnit i artiklen

Mazak Danmark er datterselskab i den globale japanske Yamazaki Mazak koncern. Mazak er en af verdens førende producenter af maskiner til metalbearbejdning og den danske del af virksomheden er beliggende i et nyopført domicil på 2000 kvm ud til motorvejen ved Middelfart.

Vi har været glade for den sparring, vi har haft i processen og meget tilfredse med de leverede løsninger.
Allan Møllenbach Økonomichef, Mazak

Det nyopførte domicil er et såkaldt ”Mazak Technical Center” og det mest moderne af de 14 centre der ellers findes rundt i Europa. Domicilet indeholder administrations-, kontor- og mødefaciliteter samt en stor hal, der fungerer som showroom, hvor kunder og andre kan komme og se Mazaks produkter i drift. Mazak bruger også faciliteterne til undervisning og kurser i metalbearbejdning.

AV CENTER blev tidligt i byggeprocessen af det nye domicil involveret som rådgiver og siden hen som totalleverandør af AV-løsningerne. Det at blive involveret tidligt i processen gjorde det muligt at implementere AV-løsningerne, så føringsveje mv. blev skjult og udstyret placeret bedst muligt.

Et levende hus med topmoderne mødefaciliteter

Som nævnt afholder Mazak undervisning og kurser i metalbearbejdning, som ofte foregår disse med oplæg i konferencelokalet og efterfølgende hands on på maskinerne i showroomet. Vi har til konferencelokalet leveret en 3,6 meter bred LED-skærm, der sikrer, at man altid kan vise knivskarpe billeder uanset lysindfaldet udefra. 

1 af 6

Da Mazak er en del af en global koncern afholdes der mange videomøder. For at imødekomme dette er konferencelokalet bestykket som et Teams-room, så man let kan booke og afholde Teams-videomøder i højeste kvalitet. Lyden fordeles i lokalet via lofthøjttalere fra JBL og mikrofonen er en loftsmikrofon fra Sennheiser. Både højttalere og mikrofoner er indbygget i loftet, så de syner mindst muligt. Al udstyr i konferencelokalet kan styres og betjenes via en Crestron touch-betjeningssystem, der er indbygget i væggen.

Touchbetjening til styring af alt udstyr.
1 af 6

I andre mødelokaler er der installeret touchskærme fra Clevertouch og lokalerne er Teams-rooms og klar til videomøder via løsninger fra Poly.

Mødelokaler med touchskærm og videomødeudstyr.
1 af 6

Foran konferencelokalet og mødelokalerne er der monteret mødebookingskærme, så man kan se, om lokalet er booket eller ledigt. Mødebookingskærmene arbejder sammen med Mazaks kalendersystem, så de altid er opdateret.

Rundt i domicilet har vi installeret infoskærme, der viser hvilke aktiviteter, der er i huset samt bringer nyheder fra koncernen. Man kan ligeledes på infoskærmene se, hvor meget strøm solcellerne, der er monteret på taget, producerer.

1 af 6

Showroom med imponerende LED-skærms løsning

En stor og vigtig del af Mazaks domicil er showroomet, hvor man kan invitere gæster og kunder ind til arrangementer omhandlende metalforarbejdning. Da det kan være svært for en større forsamling at se, hvad der sker inden i Mazak maskinen, er der på den ene endevæg monteret en 6 m bred LED-skærm. På LED-skærmen kan man så vise kamerabilleder inde fra maskinen og vise, hvordan maskinen er konstrueret.

LED storskærm i Mazaks showroom.
1 af 6

Om de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTER siger økonomichef Allan Møllenbach "At have AV CENTER med tidligt i processen har været godt i forhold til rådgivning og vejledning inden valg af de forskellige løsninger. Vi har været glade for den sparring, vi har haft i processen og meget tilfredse med de leverede løsninger – især LED-skærmene og muligheden for at holde Teams-videomøder i vores lokaler, er vi meget glade for."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat