Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

VIANOMO: Tidsbesparende og miljøvenlige digitale navneskilte

Byd dine gæster velkommen på en innovativ måde og slip for spild af papir ved hjælp af VIANOMO digitale navneskilte.

Afsnit i artiklen

Med VIANOMO digitale navneskilte kan du let byde gæster velkommen til din virksomhed eller begivenhed på en intelligent og miljøvenlig måde. VIANOMO har skabt et system, der sparer tid og ressourcer. Det hele er indpakket i et elegant og moderne produkt, som vil medvirke til det positive indtryk af din virksomhed.

Effektivt check-in system for gæster

Ved hjælp af VIANOMO digitale navneskilte kan du let implementere et effektivt check-in system til dine gæster. Forestil dig en situation, hvor dine gæster ankommer til din virksomhed eller begivenhed, og i stedet for at stå i kø og vente på at få udleveret et papirnavneskilt eller tilsvarende, bliver de mødt af en moderne og brugervenlig check-in stander.

Ved blot at indtaste deres navn eller scanne en QR-kode får gæsterne øjeblikkeligt tildelt deres digitale navneskilt via en elegant skærm. Det er hurtigt, effektivt og giver et imponerende første indtryk, samtidig med at det bidrager til at reducere papirspild.

VIANOMO navneskiltet med udfyldte data.
1 af 6

Bæredygtighed i fokus: Genbrugsmaterialer og miljøvenlige valg

Ved at vælge VIANOMO digitale navneskilte bidrager du også til en mere bæredygtig fremtid. VIANOMO har lagt stor vægt på at bruge genbrugte materialer i fremstillingen af deres produkter.

Selve navneskiltet er lavet af udvalgte genbrugte materialer fra detailhandlen, hvilket minimerer ressourcespild og skåner miljøet. Endvidere er snoren om halsen lavet af genbrugte plastflasker, hvilket giver den en ekstra dimension af bæredygtighed. Du kan i øvrigt vælge mellem forskellige farver på snoren, så der er overenstemmelse med din virksomheds identitet.

Snoren til navneskiltet er lavet af genbrugte plastflasker og fås i mange forskellige farver.
1 af 6

Optimer konferenceoplevelser med VIANOMO

VIANOMO digitale navneskilte er ikke kun perfekte til check-in ved virksomhedens indgang, men også til konferencer og større begivenheder. Ved at bruge VIANOMO skaber du en mere dynamisk og interaktiv oplevelse for dine deltagere. 

VIANOMO navneskiltets indhold skiftes let og dynamisk.
1 af 6

Skiltene kan let tilpasses med deltagerens navn, titel og firma logo, hvilket gør det nemt for alle at netværke og oprette forbindelse til de rette personer. Desuden kan VIANOMO navneskiltene også vise programoversigter og praktiske informationer, så deltagerne nemt kan følge med i arrangementets planlægning, ligesom det også er muligt at lave konkurrencer og på lignende måder skabe en interaktiv brug af navneskiltet.

Spar tid hos din administration

Ved at skifte til VIANOMO digitale navneskilte sparer du ikke kun miljøet, men også din virksomheds egen tid og ressourcer. Tænk eksempelvis blot på de mange timer, der normalt kan gå med at printe, klargøre og distribuere papirnavneskilte til dine gæster eller deltagere.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat