Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

I kategorien online videomøder finder du en række produktområder. Find en passende kategori nedenfor, eller kontakt os for hjælp.

Videokonference

Bliv klogere på videokonference og hvilken retning du skal kigge i i forbindelse med etableringen af jeres løsning.

Bring Your Own Meeting

Bring Your Own Meeting et et begreb der dækker over at du for at benytte videokonference-udstyret medbringer din egen enhed, som du så tilslutter.

Teams, Zoom, Google Meet

Valget af videokonference-platform (også kaldet 'native strategi') kan afgøres af flere ting. Har din virksomhed eksempelvis en Microsoft-strategi og benytter Office 365 vil det typisk være en Teams-løsning du på den ene eller den anden måde kigger ind i.

På tværs af platforme med Pexip

Pexip kan hjælpe dig med at få alle gængse videomødeplatforme til at spille gnidningsfrit sammen, og du kan benytte dit videomødeudstyr uanset om folk bruger Teams, Zoom, Google Meet eller noget fjerde.

Videobarer

Videobaren er en enkel løsning med højttalere, mikrofoner og kamera samlet i én enhed, der gør det nemt at skabe mulighed for videomøder i mødelokalet eller huddle områder.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning, en demonstration eller noget som helst andet i forbindelse med etableringen af en videomødeløsning i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os på nedenstående kontaktformular.

 

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat