Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

25hours hotels Indre By København

I hjertet af København, på Købmagergade lige ved Rundetårn har den internationale hotelkæde 25hours hotels åbnet deres første og eneste hotel i Skandinavien. Hotelkæden er en del af Ennismore koncernen, der har hoteller blandt andet Paris, Dubai og Berlin.

Afsnit i artiklen

Unik placering til et unikt hotel

Bygningen der har tidligere været porcelænsfabrik og senest benyttet af Københavns Universitet har gennemgået en omfattende ombygning og renovering med respekt for områdets historiske ophav. 25hours hotellerne er kendetegnet ved personlighed, individualisme og modernitet og hvert hotel designes i partnerskab med forskellige designere.

Den tidligere porcelænsfabrik er udnyttet på en spændende og anderledes måde, som giver gæsterne en unik hoteloplevelse.
1 af 6

Hotelværelserne

Helt fra første gang vi gik i de rå bygninger og så tegninger og visualiseringer af det færdige projekt vidste vi, at hotellet blev helt unikt. Vi er meget stolte af den leverede løsning.
Portrætfoto af Henrik Brønden
Henrik Brønden Projektleder, AV CENTER København

25hours hotels Indre By har 243 individuelt indrettede værelser. Vi har til alle værelser leveret Samsung hotel TV. Hotel TV’et udmærker sig ved at være udviklet og produceret til brug på hoteller. Skærmene har specielle features der gør, at man kan sende meddelelser til dem og styre dem fra centralt hold. Alle TV er desuden monteret med Chromecast, således at kunderne kan streame egne TV-tjenester.

Et af de 243 individuelt indrettede værelser.
1 af 6

Møde- og konferencefaciliteter med kvalitetshøjttalere fra Fohhn

Møde- og konferencefaciliteterne er ikke som man ser dem på andre hoteller. Hotellets designer har lagt vægt på stærke og kontrastfyldte farver og de mange detaljer i rummene får det hele til at gå op i en højere enhed.

1 af 6

Vi har til alle møde- og konferencelokaler leveret enten skærme eller projektor/lærred. Fælles for alle lokaler er højttaler-setuppet. I alle lokaler er der installeret kvalitetshøjttalere fra tyske Fohhn. Højttalerne fra Fohhn er designet, udviklet og produceret nær Stuttgart og er kendetegnet ved fremragende lydkvalitet og maksimal pålidelighed.

Udover i møde- og konferencelokalerne er der monteret Fohhn højttalere i receptionen, barer, restauranter, velværeområde, fitnessrum og udendørs på terrasserne. På toiletter og værelsesgange er der monteret BOSE indbygningshøjttalere.

1 af 6

Eksklusive faciliteter til hotellets gæster

Som gæst på 25hours Hotels Indre By kan man besøge restaurant NENI eller café Duse. I kælderen finder man Boilerman Bar, der tilbyder hyggelige aftener med god musik og lækre drinks. Som tidligere nævnt er der installeret Fohhn højttalere i alle lokaler.

1 af 6

Et samarbejde, hvor resultatet taler for sig selv

Vi blev meget tidligt i processen involveret i projektet som samarbejdspartner og rådgiver. Efter talrige byggemøder og pladsbesøg i de rå bygninger, kunne vi endelig komme i gang med monteringen af AV-løsninger i alle lokaler.

Det er ikke altid, at vi er så heldige at være med helt fra start. Men hvis man gør som i dette projekt og tænker AV-løsningen med ind fra start, så får man nogle fordele og muligheder som man ellers må kigge langt efter.

Projektleder fra AV CENTER København Henrik Brønden, der har været med helt fra start udtaler ”Det har virkeligt været et spændende projekt at være involveret i. Helt fra første gang vi gik i de rå bygninger og så tegninger og visualiseringer af det færdige projekt vidste vi, at hotellet blev helt unikt. Vi er meget stolte af den leverede løsning.”

Et af mødelokalerne - opdelt i to farver.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat