Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Streaming

Når du ønsker at få dit budskab ud til mange, vil et kamera og en streaming-løsning hurtigt få dig langt.

Afsnit i artiklen

Ved hjælp af et simpelt setup fra AV CENTER, kan du som bruger, let og i god kvalitet, nå dine seere fra hjemmekontoret, kirken, undervisningslokalet eller hvorfra du ønsker at transmittere.

Vurdering af dit behov

Afhængigt af dit behov kan en streaming-løsning skaleres fra det helt enkle med et enkelt kamera tilsluttet din computer, til større setups med mikrofoner og hardware der tillader input fra adskillige kilder.

Streaming i byrådssal.
1 af 6

Vi har mange års erfaring med at sammensætte streamingløsninger, hvor du hurtigt oplever, hvor nemt video og lyd transmitteres over nettet og ud til dit publikum, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få afkodet dit behov og få det omsat til en løsning.

Kamera

Når du skal vælge kamera til din streamingløsning er det naturligvis muligt at vælge et helt simpelt kamera. Det er dog ret essentielt at du vælger et ordentligt kamera, og ikke blot et webkamera. I den forbindelse har rigtig mange af vores kunder været glade for de muligheder et 'pan-tilt-zoom'-kamera (ofte blot forkortet PTZ) har givet dem. Som navnet indikerer er den type kameraer i stand til at panorerere fra side til side, tilte op og ned samt zoome ind og ud, og kan lynhurtigt få en simpel afvikling til at se mere professionel ud.

Der er mange forskellige kameraer til streaming, med hver deres egenskaber.
1 af 6

Det er også muligt at benytte en løsning, hvor kameraet automatisk følger dig rundt i lokalet. Det kan for eksempel gøres ved at bære en tilhørende enhed, som giver kameraet din position, og på den måde kan benytte sin pan-tilt-zoom-funktionalitet til at følge dig. Det kan være endnu et middel til at få særligt livestreaming til at fremstå professionelt, til trods for at du reelt kan befinde dig alene i lokalet.

Uanset hvilken model du vælger er kameraet en vigtig del af streaming-oplevelsen, og det kan give rigtig god mening ikke alene at overveje behovene nu og her, men også tænke over de fremtidige behov. Det kan også være at kameraet ønskes placeret i et mødelokale så det kan indgå til andre formål som eksempelvis videomøder.

Bestyrelseslokale hos Rambøll.
1 af 6

Mikrofon

Et af de steder hvor du også kan hæve niveauet for dit videostream er ved at købe en god mikrofon. Med mindre du allerede benytter en særskilt mikrofonløsning, vil vi garantere at du kan forbedre lyden i dit stream betragteligt ved at overgå til en sådan. Ønsker du igen at frigøre dig fra en fast position, kan du vælge en trådløs løsning, uanset om du måtte ønske en headset-mikrofon, håndholdt mikrofon eller noget helt tredje.

Mikrofonen er en essentiel del af en vellykket streaming.
1 af 6

Streamingplatforme

Måske har din virksomhed allerede en foretrukken streamingplatform eller også skal I til at finde ud af hvilken platform I ønsker at benytte. Her skal I overveje om der er tale om egentlig livestreaming (som vi typisk tænker på, når vi taler om streaming), eller om der er mulighed for at redigere videoen inden den frigives til streaming.

Et lille udpluk af de mange platforme du kan vælge at streame til.
1 af 6

Dernæst vil vi typisk se på formålet - er det en præsentation hvor kommunikationen primært går én vej, eller er det eksempelvis et webinar hvor der forventes interaktion og respons fra deltagerne? Er det en åben eller lukket streaming? Det har alt sammen betydning for valget af platform, som hver især har deres fordele og ulemper. I AV CENTER kan vi i tillæg også tilbyde vores egen streamingplatform, som kan være nemmere at tilpasse, når der opstår nogle særlige ønsker, i modsætning til de store etablerede løsninger.

Lys til din streaming

Lyset kan betyde meget og kan medvirke til at din streamingevent fremstår mere professionel. Selv en mindre løsning vil kunne gøre en stor forskel, og det er ikke svært at komme i gang.

Professionel afvikling ved enkeltstående events

Har du blot brug for en afvikling ved et enkeltstående event, kan det måske være værd at overveje at leje udstyret og tekniker(e), som kan påtage sig ansvaret for en professionel afvikling, og på den måde fjerne byrden fra jeres skuldre. Det kan også være et arrangement er af en sådan tyngde, at det kræver ekstern ekspertise. Læs mere om muligheden for at benytte vores udlejningsafdeling til dit streamingarrangement her.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat